Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Bucharest Food Truck Festival 2018
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
Profită de promoție: Vânează reduceri de până la 50% în Stock Busters la eMAG!

Videoclip oficial: Avicii - Friend Of Mine ft. Vargas & Lagola

Avicii a oferit fanilor săi un videoclip nou pentru piesa "Friend of Mine", colaborare cu Vargas şi Lagola. Este o poveste de dragoste retrospectivă, văzută prin amintirile unor persoane în vârstă, care redevin tinerii mereu gata de distracţie.

Tema vârstnicilor care se află la pensie, retraşi şi cuminţi şi evadează a fost foarte mult abordată în ultimul an. Am văzut acest concept atât într-un clip al formaţiei Mastodon, cât şi într-unul Foo Fighters. Avicii a creat o piesă clasică EDM prin "Friend of Mine", ideală de ascultat la festivaluri de pe malul mării, fie că te afli în Ibiza sau la Neversea.

Nostalgia şi melancolia sunt îmbinate cu aerul jucăuş al piesei, probabil un mix mult mai lung decât cel prezentat în clip. Contrastul dintre bătrânii care stau la interior şi se uită la albume foto şi tinerii care aleargă pe plajă este puternic şi plin de mesaj. Cei care privesc şi ascultă cu atenţie vor vedea şi indicii despre cumplita boală Alzheimer şi la faptul că prietenia şi cei dragi pot ajuta o persoană în vârstă să se lupte cu simptomele afecţiunii.

"Friend of Mine" este cel mai nou single extras de pe EP-ul compozitorului suedez, "Avici (01)". Melodia a debutat pe locul 4 în topul Billboard Hot 100 în luna septembrie, iar clipul video a readus-o în atenţia publicului. În 2017 Avicii a lansat un documentar despre cariera şi viaţa sa, intitulat "True Stories".

Toamna trecută DJ-ul nordic a bifat o colaborare cu Rita Ora, pe piesa "Lonely Together".

Citește mai multe despre Avicii
Videoclipuri cu Avicii
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE