Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony castigatoare Selectia Nationala Eurovision 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Avicii - Feeling Good

Avicii nu a putut să stea prea mult timp departe de studio, așa că acum revine în atenția fanilor cu un remix al piesei „Feeling Good”. Videoclipul a fost filmat în Suedia și poate fi urmărit mai jos.
Urmărește-ne pe

În luna martie a acestui an, Avicii anunța că dorește să se retragă pentru o perioadă, iar decizia era motivată de dorința DJ-ului de a face mai multe lucruri specifice vârstei sale. Între timp, Avicii s-a răzgândit și acum revine în atenția fanilor cu o reinterpretare a piesei „Feeling Good” a  Ninei Simone. Melodia va fi folosită într-o campanie publicitară pentru noua mașină Volvo XC90.

„Mi-au plăcut dintodeauna Nina Simone și Etta James, dar și stilul lor muzical.  Așa că atunci când am aflat că piesa Feeling Good este cea pe care și-o doreau cei de la Volvo pentru reclamă, am fost foarte încântat să îi ajut. Am vrut să creez ceva nou, dar în același timp să semene și cu originalul” a declarat Avicii.

Videoclipul piesei „Feeling Good” a fost filmat în Suedia și surprinde imagini din  concertele DJ-ului.

Avicii a început să realizeze remixuri și să producă piese la vârsta de 18 ani, în propriul dormitor. Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succescul internațional la doar 22 de ani, când single-ul “Levels” (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Au urmat hiturile “Wake Me Up!“, “Hey Brother” și “Addicted to You“.

Citește mai multe despre Avicii
Videoclipuri cu Avicii
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE