Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Avicii - Broken Arrows

Avicii a lansat videoclipul noului single ”Broken Arrows”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Stories”, lansat în luna octombrie.

Avicii continuă promovarea albumului ”Stories” prin lansarea unui videoclip pentru single-ul „Broken Arrows”. Vizualul este inspirat de povestea reală a unui campion mondial la atletism, care a introdus stilul "fosbury flop" la săritura în înălțime. Acest stil constă într-o răsucire în momentul înălțării pentru a sări mai întâi cu capul și spatele la bară.

Piesa „Broken Arrows” a fost înregistrată împreună cu Zac Brown Band și are un sound ușor country, amintind pe alocuri de hitul ”Wake Me Up”.

Noul album Avicii, ”Stories”, este cel de-al doilea material din cariera producătorului suedez. Pentru acest disc au fost compuse în jur de 70 de piese, în tracklistul final fiind alese 14.

“Noul disc va fi orientat spre piese puternice. ‘True’ (albumul de debut) a fost o primă încercare, o împachetare a muzicii electronice în formatul unor piese”, declara Avicii în urmă cu câteva luni.

Albumul ”Stories” a fost lansat pe 2 octombrie 2015. Discul a debutat pe prima poziție în topurile din Norvegia, Suedia și SUA (Dance/Electronic Albums).

Tracklist ”Stories” – Avicii:

 1. Waiting For Love
 2. Talk To Myself
 3. Touch Me
 4. Ten More Days
 5. For a Better Day
 6. Broken Arrows
 7. True Believer
 8. City Lights
 9. Pure Grinding
 10. Sunset Jesus
 11. Can’t Catch Me
 12. Somewhere In Stockholm
 13. Trouble
 14. Gonna Love Ya

Avicii - ”Stories” (copertă album)

Avicii a început să realizeze remixuri și să producă piese la vârsta de 18 ani, în propriul dormitor. Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succescul internațional la doar 22 de ani, când single-ul “Levels” (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Au urmat hiturile “Wake Me Up!“, “Hey Brother” și “Addicted to You“.

Avicii a concertat anul acesta pentru prima oară în România în cadrul Untold Festival.

Citește mai multe despre Avicii
Videoclipuri cu Avicii
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE