BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Avenged Sevenfold - God Damn

Avenged Sevenfold a lansat un videoclip nou pentru piesa "God Damn". Acesta este un single extras de pe ultimul album al formaţiei, "The Stage", lansat în octombrie 2016. Clipul este regizat de către Anders Rostad şi produs de către Lauren Solie.

Anders a realizat reclame pentru Reebok, dar şi pentru Facebook şi Instagram. Clipul "God Damn" este tipic pentru o formaţie de heavy metal, cu trupa cântând plină de energie pe o platformă. Publicul e frenetic în jur, dă din cap şi e prezentat cu glitch-uri care îi digitalizează pe fanii trupei. De altfel vizualul e în ton cu conceptul albumului "The Stage".

Acesta este un release conceptual, având ca temă distrugerea societăţii şi ascensiunea inteligenţei artificiale. Temele SF şi high tech nu au lipsit din ultimii ani din zona heavy metal. Astfel, ultimul album Sepultura, dar şi ultimul material Megadeth abordau tot pericolele tehnologiei moderne. Videoclipul a fost filmat în California de Sud, implicând voluntari din rândul fanilor, unii aduşi chiar de la mulţi kilometri distanţă.

Avenged Sevenfold a lansat discul pe 28 octombrie în mod surprinzător şi fără teasere în prealabil. A debutat pe locul 4 în Billboard 200 şi pe locul întâi în Top Rock Albums, Top Hard Rock Albums şi Top Alternative Albums. Însoţind conceptul melodiilor, trupa a creat şi o scenă cu efecte speciale inedite, digitale. Aceasta a fost pusă la treabă la un turneu internaţional, iar acum urmează şi un turneu nord american.

Muzicienii îi vor însoţi pe cei de la Metallica, cântând în deschiderea lor pe o serie de stadioane mari din State. Trupa, cunoscută şi ca A7X îşi începea cariera în 1999 şi are la activ 7 albume.

Citește mai multe despre Avenged Sevenfold
Videoclipuri cu Avenged Sevenfold
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE