Urmărește-ne în Social Media

AVA - Emoții feat. Connect-R

AVA și Connect-R au lansat single-ul "Emotii" astăzi, de Dragobete, și de ziua de naștere a cântăreței. Noua piesă este însoțită de un videoclip pe care îl găsești disponibil în articol.

"Emoții" este ultima piesă de pe albumul omonim al AVEI. Aceasta vine în completarea celorlalte trei lansate până în prezent: ,"Hai pleacă", ,"Vrei nu vrei" feat. Dorian și ,"Dragul meu", toate având ca mesaj principal iubirea. Piesa transmite toate trăirile, gândurile și dorințele artistei, ea reprezentând vocea tuturor femeilor care își doresc să fie cea mai bună versiune a lor, pe toate planurile.

"Această piesă reprezintă tabloul vieții mele. Mă reprezintă în totalitate. Este specială pentru mine pentru că am scris-o în 10 minute și pentru că este feat. cu un artist pe care îl admir foarte mult. Sper să ajungă la inimile voastre", a declarat AVA.

Muzica celui mai nou single a fost compusă de AVA, versurile au fost scrise de artistă alături de Connect-R, iar orchestrația - realizată de Mihai Grecan (Tigaie) și Alexandru Radu (Chopin).

"Mi-a părut bine să colaborez cu AVA, este un artist în toată regula, piesa este foarte sensibilă și sper să aibă un succes real pentru că într-adevăr merită", a mărturisit Connect-R.

AVA s-a remarcat la Vocea României și a colaborat de-a lungul timpului cu cei mai cunoscuți artiști din România. Alături de Mihai Grecan, AVA a pus bazele casei de înregistrări Sonus Records și a școlii de canto Music City.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2022 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4