Urmărește-ne în Social Media

AURORA - Giving In To The Love

AURORA a lansat videoclipul oficial al piesei "Giving In To The Love". Materialul este disponibil în articol, așa că te invităm să îl urmărești.

Piesa "Giving In To The Love" este compusă și produsă de AURORA și Magnus Skylstad. Melodia este inspirată de legenda lui Prometeu, titanul care a furat focul de la zei și l-a oferit oamenilor, devenind astfel fondatorul civilizației.

"Mă gândeam la Prometeu și la cum a furat focul ca să ne sculpteze pe noi, oamenii. Simt că uităm uneori că suntem creaturi capabile de atâtea lucruri frumoase. Iar obsesia actuală a omului pentru frumusețe ne face să uităm și să devalorizăm focul care există în noi - sinele nostru interior, care este și cea mai importantă parte", a declarat AURORA.

Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Sigurd Fossen și filmat în Ramme. Clipul o prezintă pe cântăreață dansând în natură și aducând la viață o serie de statui.

"Giving In To The Love" se va regăsi pe cel de-al treilea album din cariera cântăreței. Intitulat "The Gods We Can Touch", materialul va fi lansat pe 21 ianuarie 2022.

Tracklist "The Gods We Can Touch":

 1. The Forbidden Fruits Of Eden
 2. Everything Matters
 3. Giving In To The Love
 4. Cure For Me
 5. You Keep Me Crawling
 6. Exist For Love
 7. Heathens
 8. The Innocent
 9. Exhale Inhale
 10. A Temporary High
 11. A Dangerous Thing
 12. Artemis
 13. Blood In The Wine
 14. This Could Be A Dream
 15. A Little Place Called The Moon
Comentarii

Muzică nouă

Cântăreața norvegiană Aurora a lansat piesa "Your Blood" - AUDIO

Aurora a lansat "Your Blood", o piesă ce deschide un nou capitol în discografia artistei de 27 de ani. Compoziția muzicală este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork Aurora - "Your Blood"
Artwork Aurora - "Your Blood" │ FOTO: captură YouTube / Aurora

"Your Blood" este prima piesa nouă semnată Aurora de la anteriorul album, "The Gods We Can Touch". Melodia a fost compusă de artistă alături de Chris Greatti (Lady Gaga, Willow, Yungblud, Grimes) și vorbește despre frumusețea sufletului uman în toate formele sale, celebrându-l pentru vulnerabilitatea, emoțiile și defectele sale.

"Am fost ușor rezervată să lansez muzică nouă, când este atât de multă durere în lume. Mi-a fost teamă că s-ar simți deplasat. Dar, cu timpul, am ajuns la concluzia că s-ar putea să nu fie un moment mai potrivit să ofer un mic cântec decât acum. Și sper că muzica vă poate oferi ceva bun. Ceva frumos. Știu că totul este copleșitor. Și știu că toți suntem răniți. Vă trimit toată dragostea mea. Nu există o forță mai mare în lume ca aceea a compasiunii. Sper să înflorească. Și să-i crească rădăcini mult mai puternice decât orice floare a urii", a transmis Aurora.

Lansarea cântecului a fost acompaniată de anunțul unui turneul pe care artista îl va susține în țara sa natală. Călătoria muzicală va debuta în primăvara anului 2024 și va consta în opt spectacole în orașe ca Hamar, Bergen, Trondheim, Stavanger, Oslo.

Mai mult, Aurora urmează să lanseze pe 16 noiembrie prima sa carte. Intitulat "The Gods We Can Touch", proiectul oferă o imagine detaliată a albumul cu același nume, lansat la începutul anului trecut. Cartea include toate versurile melodiilor de pe disc, artwork-ul original și o gamă largă de fotografii.

AUDIO: Aurora - Your Blood

Citește în continuare