Urmărește-ne în Social Media

AURORA - A Temporary High

Artista electro-pop Aurora continuă promovarea albumului ”The Gods We Can Touch” lansând un videoclip pentru piesa ”A Temporary High”. Ca toate clipurile artistei norvegiene, și acesta introduce privitorul într-un tărâm imaginar, pe care ajungi să-ți dorești să-l colinzi.

""A Temporary High" este inspirată de o femeie care este fascinantă. Dacă ea ar fi prezentul, ea ar fi confuză; dacă ea ar fi trecutul, ea n-ar putea să scape de ea. Dacă ea ar fi viitorul, nu ai putea să ții pasul cu ea", a detaliat artista.

Noul single "A Temporary High" se regăsește pe albumul "The Gods We Can Touch", lansat pe 21 ianuarie. Materialul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din Norvegia.

AURORA a dovedit că este o triplă "amenințare"; cântăreață, compozitoares și producătoare, de când s-a lansat în 2015 cu EP-ul ei de debut, "Running With The Wolves". De atunci, AURORA a adunat peste 20 de milioane de ascultători, lunar, pe Spotify, 2.5 miliarde de stream-uri și peste 1 milion în vânzări la nivel global.

Crescând înconjurată de păduri și munți, lângă Bergen, Norvegia, Aurora Aksnes a simțit pentru prima data chemarea de a sta singură si a compune la vârstă de șase ani; deja când avea doispreze ani, ea scrisese Runaway, un cântec ce a urmat să fie lansat și, ani mai tarziu si la mii de mile distanță, a inspirat altă tânără de doisprezece ani, Billie Eilish, să-și compună propria muzică. Recent, Runaway s-a catapultat în Top 40 Singles Chart în U.K. pentru prima data și a ajuns pe locul 25. Piesa este prima de la un artist semnat de U.K. care să ajungă pe locul #1 în Spotify India Charts. Runaway este, de asemenea, al 13-lea cântec international care să ajungă pe locul #1 în Spotify India Top 200. De asemenea, acesta a intrat și în topurile Spotify Global Top 20 și top 5 al Global Shazam.

PUBLICITATE
Comentarii