Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir

Videoclip oficial: August Burns Red - Invisible Enemy

Metalcore-ul a revenit pe final de vară, printr-un nou release al celor de la August Burns Red, intitulat "Invisible Enemy". Piesa primeşte un videoclip ca în vremurile inspirate ale dominaţiei MTV pe TV, când clipurile trăznite erau norma.

Muzicienii din trupă sunt reprezentaţi sub forma unor păpuşi cu iţe vizible, manevrate de un păpuşar necunoscut. Animaţiile din videoclip sunt atât de complexe şi bine făcute, încât până şi pedala toboşarului e prezentată în acţiune. "Invisible Enemy" nu a pierdut nici un tempo faţă de discul "Leveler" din 2011 sau ferocele "Found in Far Away Places". Acel LP a fost atât de bun încât a adus trupei o nominalizare la premiile Grammy, pentru single-ul "Identity".

Odată cu debutul lui "Invisible Enemy" am aflat şi detalii despre viitorul album August Burns Red. Văzusem deja câteva update-uri din studio ale băieţilor şi ştiam că ne aşteptăm la riff-uri "turbo". Noul LP soseşte pe 6 octombrie, sub numele de "Phantom Anthem". În 2017 trupa a fost plecată într-un turneu aniversar, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la lansarea albumului "Messengers".

Discul din octombrie este cel cu numărul 8 în cariera de 14 ani a prolificei formaţii metalcore. Dacă ne luăm după "Invisible Enemy", LP-ul va fi o cavalcadă de solo-uri de tobe, piperată cu chitare suprapuse şi riff-uri grele de tot, iar solo-urile pure se vor regăsi de asemenea pe material. Break-ul dinspre final e tipic unei piese de gen, permiţându-ţi să iei un respiro, în vreme ce te pregăteşti pentru solo-ul de încheiere.

August Burns Red a făcut un trademark din faptul că are compoziţii imprevizibile, ce merg pe o linie care se poate schimba oricând şi sună genial live. Îi veţi auzi de altfel pe viu la Rockstadt Extreme Fest 2017, în ziua de 13 august 2017. Acolo vor urca pe scenă şi Opeth, Nile sau Napalm Death.

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre August Burns Red
Videoclipuri cu August Burns Red
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE