Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: August Burns Red - The Frost

Din seria "Winter is coming", August Burns Red tocmai au lansat videoclipul piesei "The Frost", plin de viscol şi zăpadă. Acesta este al doilea single de pe viitorul album al trupei, care debutează pe 6 octombrie.

Primul single a debutat luna trecută, sub numele de "Invisible Enemy", iar "The Frost" conturează un album agresiv de metalcore, cu riff-uri rapide. Noul LP, "Phantom Anthem" va avea 11 piese şi va debuta prin Fearless Records. Au trecut doar 2 ani de la ultimul release al trupei, "Found in Far Away Places", care a fost apreciat şi premiat de industria muzicală.

Noul disc a fost înregistrat cu aportul producătorilor Carson Slovak şi Grant McFarland. Regia clipului "The Frost" le aparţine lui Samuel Halleen şi Dan Fusselman, care ne spun o poveste de iarnă demnă de Hans Christian Andersen. Vedem cum apa îngheaţă în slow motion, cum cad fulgii şi începe viscolul iernatic de care nu suntem departe deloc în această perioadă.

Pe măsură ce gheaţa câştigă teren accelerează şi BPM-ul piesei. Alternând cu peisajul îngheţat, îi vedem pe muzicieni cântând într-o clădire abandonată, cu efecte luminoase incandescente pe fundal. August Burn Red au încheiat recent un turneu în Europa, care i-a adus şi la noi luna trecută la Rockstadt Extreme Fest 2017. Cu ocazia concertelor din Europa trupa a aniversat 10 ani de la apreciatul album "Messengers".

Pentru grupul metalcore urmează concerte în Statele Unite în octombrie, imediat după debutul noului material discografic. August Burns Red are la activ nominalizări Grammy, iar ultimul său album a debutat în top 10 Billboard Top 200.

Citește mai multe despre August Burns Red
Videoclipuri cu August Burns Red
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE