BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Videoclip oficial: Asking Alexandria - Into The Fire

Chiar mă întrebam când aveam să mai vedem un videoclip, film sau scurt metraj care să se inspire din Sin City... Această abordare vizuală a fost aleasă de către trupa Asking Alexandria pentru clipul piesei noi "Into the Fire". Dacă le-a ieşit vibe-ul de Sin City aflaţi mai jos.

Încă din intro şi stilizarea titlului ne dăm seama că avem de-a face cu un clip inspirat de opera lui Frank Miller. "Into the Fire" începe ca un imn care face stadioane să răsune, dar refrenul e poate mai cuminte decât ne-au obişnuit Asking Alexandria. Odată cu debutul acestui single am aflat şi când va sosi noul album al trupei care a concertat la noi în primăvară. Noul LP va fi disponibil din 15 decembrie şi deocamdată nu are un titlu.

Va fi lansat sub umbrela Sumerian Records şi este prima colecţie de muzică nouă de la revenirea solistului Danny Worsnop. Acesta a avut un proiect solo în ultimul an, lansând primul său album în februarie. Formaţia a petrecut vara lui 2017 înregistrând piese noi, în colaborare cu Matt Good de la From First to Last. De mixaj s-a ocupat Taylor Larson, de la Periphery.

Dacă prima parte a lui "Into the Fire" aduce vocalize blânde în stilul formaţiei Disturbed, dar cu voce mai curată, pe la minutul 3 se dezlănţuie adevăratul Danny Worsnop. Ţipetele sale amplificate cu efecte de studio devin un adevărat instrument, alternat perfect cu tobele şi riffurile de chitară. Toate acestea sunt ilustrate cu o urmărire pe ploaie, o ciocnire violentă şi o victimă inocentă.

Sarea şi piperul piesei de faţă îl reprezintă acel sunet de vocaliză "whoa-oh" sintetizat şi repetat în fundal. E interesant să vedem Asking Alexandria reveniţi cu un material nou atât de rapid, după albumul "The Black" de anul trecut. Acesta a fost primit cu negativitate de fani, după înlocuirea solistului şi schimbarea direcţiei muzicale a grupului.

Pe de altă parte Worsnop nu a mai cântat pe un LP de studio cu colegii săi din 2013 ("From Death to Destiny"), dar coeziunea pare să fie vie şi teafără. Ce e clar e că solistul şi chitarisul Ben Bruce şi-au rezolvat problemele şi acum muzicienii îşi pot continua cariera în mod prolific.

Citește mai multe despre Asking Alexandria
Videoclipuri cu Asking Alexandria
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE