Urmărește-ne în Social Media

Asking Alexandria - Antisocialist

Asking Alexandria îşi surprinde fanii cu o schimbare de stil pe noul single, "Antisocialist". Grupul pare a fi renunţat la metalcore şi electronicore, în favoarea unui rock alternativ cu influenţe pop. Piesa nouă primeşte un videoclip, pe care îl puteţi viziona în articol.

"Antisocialist" este primul single de pe viitorul album, "Like a House on Fire", care va sosi în luna mai. Britanicii au trecut la piese mai catchy şi au renunţat la ţipetele clasice, amintind acum mai mult de Fall Out Boy, decât de I See Stars sau Enter Shikari şi Bring Me the Horizon. Noul disc va sosi prin Sumerican Records pe 15 mai şi este al şaselea din cariera grupului. A fost produs de către Matt Good, care a lucrat cu Hollywood Undead şi From First to Last. Aceasta din urmă este trupa rock a lui Skrillex.

"Like a House on Fire" a fost înregistrat în anul 2019, între un turneu alături de Shinedown şi unul alături de Papa Roach. Băieţii au canalizat energia show-urilor live în acest material, iar ca rezultat au apărut 15 track-uri noi. Chitaristul Ben Bruce a declarat următoarele despre melodiile de pe viitorul LP:

Am lucrat foarte mult în ultimii ani la crearea acestui album. Suntem îndrăgostiţi de ce am creat. Sunt piese despre triumf, putere şi rezistenţă. Avem şi piese despre pierderea dragostei, pasiunii şi credinţei. Există melodii despre trecerea la lucruri noi şi unele care sărbătoresc călătoria noastră. Acest album este plin de dragoste şi pasiune, de la ce 5 membri originali Asking Alexandria.

Iată cum arată tracklist-ul "Like a House on Fire":

01. House On Fire
02. They Don't Want What We Want
03. Down to Hell
04. Antisocialist
05. I Don't Need You
06. All Due Respect
07. Take Some Time
08. One Turns To None
09. It's Not Me (It's You)
10. Here's to Starting Over
11. What's Gonna Be
12. Give You Up
13. In My Blood
14. The Violence
15. Lorazepam

Asking Alexandria va pleca într-un turneu cu 23 de opriri în America de Nord pentru a promova acest LP, începând cu 30 aprilie. Li se vor alătura nume precum Falling In Reverse, Wage War şi Hyro the Hero. Grupul pare a fi trecut peste drama înlocuirii solistului Danny Worsnop cu Denis Stoff, care nu s-a integrat complet. Worsnop a simţit nevoia să revină după un efort solo şi a scos chiar o piesă despre asta, "Into the Fire", cu un clip în care îşi călca colegii de trupă cu maşina.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Asking Alexandria a lansat piesa "Alone Again" şi a anunţat un nou album

Formaţia metalcore Asking Alexandria e gata să ne ofere un nou material discografic, anticipat de single-ul "Alone Again". Acesta primeşte un videoclip cu versuri pe care îl vizionaţi mai jos şi alături de el aflaţi şi detalii despre noul LP.

Publicat

pe

Coperta single Asking Alexandria Alone Again
Coperta single Asking Alexandria Alone Again │ FOTO: Asking Alexandria

"Alone Again" începe cu un aer dramatic, de rock opera, infuzat cu ceva emotivitate neaşteptată şi riff-uri sacadate. Acesta este primul single de pe noul album din 2021, "See What's On the Inside". Trupa Asking Alexandria e prolifică, de vreme ce în 2020 a lansat albumul "Like a House on Fire". De această dată a semnat o înţelegere cu casa de discuri Better Noise Music şi va lansa discul cel nou pe 1 octombrie 2021.

Single-ul proaspăt apărut aduce o schimbare de sound, o extra melodicitate şi solistul pare a fi schimbat modul în care atacă versurile. Are ceva din solistul Fall Out Boy combinat cu Nikki Sixx în Sixx AM, dar într-o variantă ceva mai dură. Nu mai avem growl-uri şi ţipete totuşi, dar se compensează cu solo-uri de la chitaristul Ben Bruce.

Muzicianul a declarat următoarele despre noul album:

"Alone Again" şi restul albumului este rezultatul reconectării noastre şi reîndrăgositirii de ceea ne-a făcut să pornim trupa. Nu e vreun giumbuşluc, doar noi cinci cântând la instrumente atât de tare şi de zgomotos pe cât putem. La un moment dat în vieţile noastre ne simţim cu toţii pierduţi şi confuzi cu privire la cine suntem şi cine am vrea să fim. Cred că piesa ne va uni pe toţi în acest sentiment.

Suntem încântaţi să v-o oferim şi nu doar melodia, ci şi noul album. Am revenit la rădăcinile noastre ca muzicieni şi am vrut să repornim acea pasiune şi iubire pentru rock şi metal. Metallica, Led Zeppelin, Queen, Nirvana, Soundgarden, Aerosmith, AC/DC... toţi cei mari de care ne-am îndrăgostit când eram mici au influenţat noul album şi nu am putea fi mai încântaţi.

În 2021 l-am auzit pe solistul Asking Alexandria, Danny Worsnop colaborând cu Papa Roach pe piesa "Broken As Me", într-o versiune remasterizată a single-ului din 2015.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2