Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Videoclip oficial: Asking Alexandria - Alone in a Room

Asking Alexandria continuă să spună o poveste întunecată prin videoclipul piesei "Alone in a Room". Vizualul alb-negru este unul clasic pentru orice muzician care a luat-o de la zero şi a ajuns celebru. Află povestea creşterii lui Danny Worsnop and co în acest nou clip, pe care îl poţi viziona în cadrul articolului.

Asking Alexandria lansa anul trecut un clip cu vizual similar, inspirat de Sin City pentru piesa "Into the Fire". Continuă povestea cu un prequel, sub forma lui "Alone in a Room". Dacă în acel material video totul era despre conflict extern şi dorinţa de a "călca trecutul cu maşina", noul clip este despre lupta internă, despre creştere şi maturizare.

"Singur în cameră" este muzicianul, compozitorul, cel care încearcă să creeze artă din sentimente şi emoţii. Solistul trupei priveşte spre trecut, când era doar un tânăr la început de drum, cu un caiet cu versuri şi o chitară acustică în braţe. Eterna căutare de inspiraţie şi scop primeşte o cronică cu cifră octanică ridicată. Tentaţii ca alcoolul sau influenţele negative sunt prezentate ca piedici în calea creaţiei.

Furie, despărţiri de cei dragi sau de trupa Asking Alexandria îşi găsesc loc în acest material. Fiecare eşec şi vis neîmplinit au dus la realizarea celui mai nou LP al trupei, "Asking Alexandria". Videoclipul cel nou a fost regizat de către Steven Contreras şi completează povestea lui "Into the Fire", servind ca prequel. Aparent istoria continuă, pentru că la final se lasă cu "To be continued".

Single-ul "Alone in a Room" a fost timp de 5 săptămâni în playlistul oficial BBC Radio One în Marea Britanie. Se află pentru a cincea săptămână în US Rock Radio Top 40, continuând ascensiunea în top.

Discul formaţiei britanice era lansat spre final de 2017, iar începutul de 2018 a fost marcat de concerte în SUA. Pe parcursul a 5 luni muzicienii au fost co-headlineri cu Black Veil Brides. Grupul a promis că va reveni în Europa în săptămânile ce urmează, cu o apariţie la Rock Im Park la Nuremberg, în Germania şi la Download Festival.

Sunt programate apariţii şi la Paris, Amsterdam, Budapesta, Hamburg şi apoi o întoarcere în SUA în iulie. Asking Alexandria a concertat la Arenele Romane primăvara trecută, pe 12 martie.

Citește mai multe despre Asking Alexandria
Videoclipuri cu Asking Alexandria
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE