Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Videoclip oficial: Ashe & FINNEAS - Till Forever Falls Apart

Finneas și Ashe au lansat prima lor colaborare, o piesă emoționantă despre prietenie și iubire, intitulată ”Till Forever Falls Apart”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Samuel Bennet, în care cei doi execută o coregrafie realizată de Monika Felice Smith.

Piesa "Till Forever Falls Apart" este compusă de Ashe împreună cu Leroy Clampitt și Finneas, artista mărturisind că este o melodie cu o semnificație aparte pentru ea.

""Till Forever Falls Apart" este una dintre piesele mele favorite înregistrate cu una dintre persoanele mele preferate. Această piesă, deși sună ca și cum ar fi cea mai romantică piesă pe care am compus-o, e o piesă și despre acceptare. Versurile <<te voi iubi știind că nu avem o eternitate împreună>> e despre faptul că e mai important să fi avut șansa de a iubi, decât să rămâi îndrăgostit. Finneas este una dintre cele mai talentate persoane pe care le cunosc și s-a potrivit perfect să lansez această piesă împreună cu cineva pe care-l iubesc atât de mult. Sunt norocoasă că îl cunosc și sper să nu am niciodată parte de o viață fără el", a declarat Ashe.

Finneas: "Această piesă, pentru mine, este o scrisoare de dragoste dedicată prieteniei și cred că astfel de piese sunt importante"

"Eu și Ashe ne cunoaștem de aproape 4 ani și m-am bucurat atât de mult să văd că primește recunoașterea pe care o merită cu prisosință. Această piesă, pentru mine, este o scrisoare de dragoste dedicată prieteniei și cred că astfel de piese sunt importante. Prietenii sunt importanți. Ashe e importantă. Sper să vă placă la fel de mult pe cât îmi place mie", a declarat Finneas.

Ashe a devenit cunoscută odată cu lansarea piesei "Moral of the Story", care a câștigat popularitate după ce a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului "To All the Boys: P.S. I Still Love You", de pe Netflix.

În 2019, Finneas lansa EP-ul solo "Blood Harmony". Materialul a fost lansat după încheierea  înregistrărilor pentru albumul surorii sale, Billie, de aici venind și ideea titlului acestui EP. Este "o expresie pentru sound-ul care se naște atunci când frații cântă împreună, acea legătură biologică".

Citește mai multe despre AsheFINNEAS
Videoclipuri cu AsheFINNEAS
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE