Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Liviu Teodorescu - Așa e ea #Dulce (Dark version)

Liviu Teodorescu lansează o a doua variantă a piesei "Așa e ea #Dulce", pe care o numește "dark version". Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Cea de a doua variantă a piesei este mai intensă, plină de emoție și sentimente izvorâte din mintea și inima artistului.

De muzică și text s-a ocupat Liviu Teodorescu, iar la mix și master a lucrat Alex Parker. Regia este semnată de Criss Blaziny, concept - #W, iar stylingul este realizat de Cătălin Vălean.

"Versiunea DARK este defapt prima versiune a piesei, asa cum a ieșit ea într-o noapte ploioasă, cu tunete și fulgere, la mine în studio. Este primul impuls de inspirație, prima scânteie care a declanșat <Așa e ea #DULCE>. Pentru mine, cele două versiuni sunt total diferite, până și liniile și versurile parcă spun lucruri diferite. Dar, cred, la fel de mișto. Enjoy!" a declarat artistul pe pagina lui oficială de Facebook.

Videoclipul “Aşa e ea #Dulce” continuă seria proiectelor în care Liviu filmează alături de vloggerițe cunoscute din România, cum s-a întâmplat şi la “Cine m-a pus” - Sînziana Negru, “Fanele” - Laura Giurcanu şi “Obsesie” - Christina Ich.

Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu a ajuns cunoscut publicului în urma participării la concursul de talente “Vocea României”. De atunci a lansat numeroase melodii ce au ajuns în topuri rapid. Acesta are propriul studio muzical, LiTE Music. “Gelos”, “Eşti Piesă” sau “Târziu” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Recordul absolut de vizualizări l-a doborât cu piesa “Fanele” în colaborare cu Dorian Popa şi Laura Giurcanu, reuşind să strângă peste 36 de milioane de vizualizări.

Single-ul anterior, “Obsesie”, este una dintre cele mai difuzate piese de la radio şi a stat în tendinţele YouTube timp de trei săptămâni.

Citește mai multe despre Liviu Teodorescu
Videoclipuri cu Liviu Teodorescu
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE