Urmărește-ne în Social Media

Arsenium x Paula Hriscu - Lumea asta

Arsenium colaborează pentru prima oară cu Paula Hriscu pentru "Lumea Asta", o piesă cu un mesaj sensibil și actual. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Cu muzica și versurile compuse de Arsenium și producția realizată de Gabriel Huiban și Virgil Pavlovici, "Lumea Asta" vorbește despre sentimentele ce ne înconjoară, dar și despre durerile ce ne împiedică să mai lăsăm iubirea în viața noastră.

„În sfârșit se lansează videoclipul piesei <<Lumea Asta>>. Este piesa mea preferată, piesă de suflet, piesa care mă reprezintă. Sper să ajungă la inimile oamenilor. Mă bucur foarte mult că regizorul Roman Burlaca a putut transmite prin clip exact emoțiile pe care le transmite și melodia. Iar Paula este fenomenală ca artist, mă bucur foarte multe că e cu mine în proiectul acesta. Lumea vedea doar partea frumoasă a vieții artiștilor în majoritatea cazurilor, pentru că noi nu transmitem chiar tot prin rețelele de socializare, iar doar prin muzică putem să ne împărtășim trăirile și emoțiile profunde ale vieții", a declarat Arsenium.

Paul Hriscu a adăugat:

"Îi mulțumesc lui Arsenium pentru că a dorit să fac parte din proiectul său de suflet, am spus <<DA>> imediat ce am ascultat despre ce este vorba, și mă bucur tare să văd artiști care reacționează la ceea ce sufletul lor creează. Arsenium asta a făcut în acest proiect, iar timp de 3:12 eu trăiesc mesajul fiecărui cuvânt. Mă regăsesc foarte tare în acest proiect și sunt sigură că foarte multă lume simte și trăiește ascultând piesa <<Lumea Asta>>. Am lucrat foarte bine împreună, a existat o chimie frumoasă, iar atunci când faci ceva din suflet aici fiind vorba de muzică, nu are cum să nu iasă bine".

Membru fondator al proiectului O-Zone, Arsenium a cucerit lumea alături de Dan Bălan și Radu Sîrbu, cu hituri precum "Dragostea din tei", "Despre tine" și "De ce plâng chitarele". În 2006, reprezentat Moldova la Eurovision cu piesa "Loca", iar în 2008 a lansat "Rumadai", single ce a ajuns în Top 100 în țări precum Germania și Austria. În 2014, artistul a reprezentat România în cadrul Vina del Mar Festival, cel mai important festival din America Latină și a câștigat premiul pentru "Best Performer". De-a lungul timpului, Arsenium a lansat piese precum "Love Me... Love Me", "Porque te amo", "Bella Bella" , "Bon ami" (alături de Mianna și Heren), dar și "O Zi" (alături de Holograf).

Paula Hriscu este o cunoscută interpretă de muzică populară, ce a reușit să se facă remarcată în lumea muzicii de la vârsta de 22 ani. A urmat "Școala Populară de Artă", dar și cursurile Academiei Naționale "Gheorghe Dima", specializarea canto.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Wilmark Entertainment Show și Arsenium (ex-Ozone) sunt invitați speciali ai concertului Boney M.

Wilmark Entertainment Show și Arsenium, două nume consacrate ale industriei muzicale și de entertainment, vor fi invitații speciali ai concertului Boney M. feat Liz Mitchell. Evenimentul are loc la Sala Palatului pe 25 februarie.

Publicat

pe

Wilmark și Arsenium
Wilmark și Arsenium │ FOTO: German Quality Entertainment

De asemenea, doi extraordinari tineri, câştigători ai show-ului "Românii au talent" și proaspăt finalişti "America's Got Talent All Stars", Ana-Maria Mărgean şi Darius Mabda, vor urca pe scena Sălii Palatului cu un număr surpriză, în deschiderea concertului Boney M. feat Liz Mitchell.

Wilmark

Wilmark Rizo Hernandez este dansator, actor, prezentator şi coregraf, originar din Santafe de Bogota, Columbia. În anul 1994 vine în România pentru a urma cursurile Universităţii de Petrol şi Gaze din Ploieşti, dorinţa sa la acea vreme fiind aceea de a deveni inginer.

Nu a durat mult până când dorul de ţara natală și de atmosfera tropicală a Columbiei l-au îndemnat pe Wilmark să aducă în România o mică parte din căldura ritmurilor latino-americane. Astfel, se face remarcat la "Salsa You & Me", prima discotecă salsa din România, devenind primul instructor de ritmuri latino-americane din România.

În 1998, deschide prima şcoală de dansuri latino-americane tradiționale sub numele "Dansează cu mine". Tot în acel an, face cunoştinţă cu Pro TV, fiind prezentator și dansator în emisiunea "Paradis Latino" alături de Vali Bărbulescu, Andi Moisescu, Mihai Gurei şi Ramon Cotizo, George Vintila, Vlad Craioveanu şi multi alţii.

Wilmark și-a consolidat cariera cu emisiuni ca "Latino Party", "Vara ispitelor", "Dansez pentru tine", "KidSing" sau "Tropicasao". Wilmark a lansat prima orchestră de salsa din România, Mandinga, fiind atât managerul, directorul artistic, producătorul și impresarul orchestrei.

În 2004, Wilmark și-a lărgit orizonturile, organizând evenimente latino, prin intermediul propriei agenţii. A organizat cel mai important festival latino din Romania - "Romania Salsa Week". Din anul 2011 este Președintele Asociaţiei Române de Dans, unde creează oportunități pentru tinere talente și o bază pentru buna desfășurare a evenimentelor din comunitatea latino.

Arsenium

Arsenie Todiraș, sub numele de scenă "Arsenium", a devenit cunoscut odată cu trupa O-Zone, ce s-a bucurat de o carieră fulminantă în Moldova. Nu a durat mult până ce trupa a lansat câteva hit-uri mari în România , iar "Dragostea din tei" a fost piesa prin care au cucerit întreaga planetă, vânzând peste 15 milioane de single-uri în toată lumea, fiind numărul 1 European Billboard mai multe săptămâni.

Curând, piesa a ajuns numărul 1 și în Japonia în 2005, unde Arsenium a cântat pentru ultima oară în cadrul trupei. Imediat după destrămarea formației, Arsenium a lansat piesa "Love Me, Love Me" în mai multe țări din Europa și Japonia. A mers în turnee de promovare și concerte, piesa intrând în topurile muzicale ale mai multor țări.

În 2006, a lansat albumul "33 Element". A participat la concursul "Eurovision" din Grecia unde a reprezentat Moldova cu piesa "Loca",  alături de Connect-R și Natalia Gordienko.

În următorii ani lansează numeroase piese precum "Wake up", "Professional Heartbreakers", "Rumadai", "Minimum", "Erase it", "Bella Bella" sau "Bon Ami". Anul trecut, Arsenium a lansat piesa "O zi", în colaborare cu Holograf.

Concert Boney M. feat Liz Mitchell la Sala Palatului

Mai este puțin până la reîntâlnirea cu unul dintre cele mai de succes grupuri de muzică disco. Magia grupului Boney M. reverberează până în zilele noastre prin arhicunoscutele piese, fredonate şi ascultate de milioane şi milioane de oameni, precum: "Sunny", "Daddy Cool", "Rasputin", "Ma Baker", "Rivers of Babylon", "Brown Girl in the Ring, "Belfast", "Malaika".

Boney M. a fost unul dintre puţinele grupuri muzicale occidentale care au devenit extrem de populare și adorate chiar și în zone ca: Africa, Iran, Asia de Sud-Est sau Europa de Est, cu 150 de milioane de albume vândute în toată lumea şi cu zeci de single-uri de top la activ.

Bilete concert Boney M. la Sala Palatului

Bilete pentru concert se găsesc online, la prețuri începând cu 139 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitate de achiziționare, accesați agenda InfoMusic.

Citește în continuare