Urmărește-ne în Social Media

Arsenium X Holograf - O zi

Arsenium (ex O-Zone) colaborează pentru prima dată cu Holograf și lansează "O zi". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"O zi" aduce un sound fresh în playlisturi, ce îmbină stilul caracteristic al lui Arsenium cu riff-urile rock cu care trupa Holograf ne-a obișnuit. Compusă de Arsenium, condimentată de băieții de la Holograf și orchestrată de Gabi Huiban, "O zi" transmite prin muzică și versuri acel sentiment unic de libertate și bucurie în cuplu, acea emoție pe care o ai atunci când găsești omul potrivit alături de care să îți petreci zilele.

"<<O zi>> am scris-o acum 15 ani, alături de mai multe piese. La aceasta țineam cel mai mult și trăiam o astfel de poveste, însă simțeam că nu era momentul să o lansez atunci. Revenind în România după o perioadă mai lungă de timp pentru că mi-a fost dor de casă, am vrut să-mi continui cariera în țară și să lansez noi single-uri. Prima în minte a fost <<O zi>>. Este un single cu influențe mai rock și m-am gândit că inegalabila voce a lui Dan Bittman m-ar completa pe deplin pe această piesă. Le-am trimis piesa băieților de la Holograf, al căror fan am fost dintotdeauna și m-am bucurat enorm că băieții au acceptat propunerea mea", a spus Arsenium.

Trupa Holograf a adăugat:

"Deși am crezut că venim din direcții muzicale diferite, am descoperit că suntem mult mai apropiați decât am fi bănuit. Am descoperit un artist complex, a cărui energie sperăm să ne fi contaminat și pe noi. Este o colaborare frumoasă căreia îi dorim succesul pe care îl merită".

Membru fondator al proiectului de succes mondial O-Zone, Arsenium a cucerit lumea alături de Dan Bălan și Radu Sîrbu, cu hituri precum "Dragostea din tei", "Despre tine" și "De ce plâng chitarele". În 2006, a reprezentat Moldova la Eurovision cu piesa "Loca", iar în 2008 lansa "Rumadai", single ce a ajuns în Top 100 în țări precum Germania și Austria. În 2014, artistul reprezenta România în cadrul Vina del Mar Festival, cel mai important festival din America Latină și câștiga premiul pentru "Best Performer". De-a lungul timpului, Arsenium a lansat piese precum "Love Me... Love Me", "Porque te amo", "Bella Bella" și "Bon ami".

După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul rock ce o definește.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Wilmark Entertainment Show și Arsenium (ex-Ozone) sunt invitați speciali ai concertului Boney M.

Wilmark Entertainment Show și Arsenium, două nume consacrate ale industriei muzicale și de entertainment, vor fi invitații speciali ai concertului Boney M. feat Liz Mitchell. Evenimentul are loc la Sala Palatului pe 25 februarie.

Publicat

pe

Wilmark și Arsenium
Wilmark și Arsenium │ FOTO: German Quality Entertainment

De asemenea, doi extraordinari tineri, câştigători ai show-ului "Românii au talent" și proaspăt finalişti "America's Got Talent All Stars", Ana-Maria Mărgean şi Darius Mabda, vor urca pe scena Sălii Palatului cu un număr surpriză, în deschiderea concertului Boney M. feat Liz Mitchell.

Wilmark

Wilmark Rizo Hernandez este dansator, actor, prezentator şi coregraf, originar din Santafe de Bogota, Columbia. În anul 1994 vine în România pentru a urma cursurile Universităţii de Petrol şi Gaze din Ploieşti, dorinţa sa la acea vreme fiind aceea de a deveni inginer.

Nu a durat mult până când dorul de ţara natală și de atmosfera tropicală a Columbiei l-au îndemnat pe Wilmark să aducă în România o mică parte din căldura ritmurilor latino-americane. Astfel, se face remarcat la "Salsa You & Me", prima discotecă salsa din România, devenind primul instructor de ritmuri latino-americane din România.

În 1998, deschide prima şcoală de dansuri latino-americane tradiționale sub numele "Dansează cu mine". Tot în acel an, face cunoştinţă cu Pro TV, fiind prezentator și dansator în emisiunea "Paradis Latino" alături de Vali Bărbulescu, Andi Moisescu, Mihai Gurei şi Ramon Cotizo, George Vintila, Vlad Craioveanu şi multi alţii.

Wilmark și-a consolidat cariera cu emisiuni ca "Latino Party", "Vara ispitelor", "Dansez pentru tine", "KidSing" sau "Tropicasao". Wilmark a lansat prima orchestră de salsa din România, Mandinga, fiind atât managerul, directorul artistic, producătorul și impresarul orchestrei.

În 2004, Wilmark și-a lărgit orizonturile, organizând evenimente latino, prin intermediul propriei agenţii. A organizat cel mai important festival latino din Romania - "Romania Salsa Week". Din anul 2011 este Președintele Asociaţiei Române de Dans, unde creează oportunități pentru tinere talente și o bază pentru buna desfășurare a evenimentelor din comunitatea latino.

Arsenium

Arsenie Todiraș, sub numele de scenă "Arsenium", a devenit cunoscut odată cu trupa O-Zone, ce s-a bucurat de o carieră fulminantă în Moldova. Nu a durat mult până ce trupa a lansat câteva hit-uri mari în România , iar "Dragostea din tei" a fost piesa prin care au cucerit întreaga planetă, vânzând peste 15 milioane de single-uri în toată lumea, fiind numărul 1 European Billboard mai multe săptămâni.

Curând, piesa a ajuns numărul 1 și în Japonia în 2005, unde Arsenium a cântat pentru ultima oară în cadrul trupei. Imediat după destrămarea formației, Arsenium a lansat piesa "Love Me, Love Me" în mai multe țări din Europa și Japonia. A mers în turnee de promovare și concerte, piesa intrând în topurile muzicale ale mai multor țări.

În 2006, a lansat albumul "33 Element". A participat la concursul "Eurovision" din Grecia unde a reprezentat Moldova cu piesa "Loca",  alături de Connect-R și Natalia Gordienko.

În următorii ani lansează numeroase piese precum "Wake up", "Professional Heartbreakers", "Rumadai", "Minimum", "Erase it", "Bella Bella" sau "Bon Ami". Anul trecut, Arsenium a lansat piesa "O zi", în colaborare cu Holograf.

Concert Boney M. feat Liz Mitchell la Sala Palatului

Mai este puțin până la reîntâlnirea cu unul dintre cele mai de succes grupuri de muzică disco. Magia grupului Boney M. reverberează până în zilele noastre prin arhicunoscutele piese, fredonate şi ascultate de milioane şi milioane de oameni, precum: "Sunny", "Daddy Cool", "Rasputin", "Ma Baker", "Rivers of Babylon", "Brown Girl in the Ring, "Belfast", "Malaika".

Boney M. a fost unul dintre puţinele grupuri muzicale occidentale care au devenit extrem de populare și adorate chiar și în zone ca: Africa, Iran, Asia de Sud-Est sau Europa de Est, cu 150 de milioane de albume vândute în toată lumea şi cu zeci de single-uri de top la activ.

Bilete concert Boney M. la Sala Palatului

Bilete pentru concert se găsesc online, la prețuri începând cu 139 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitate de achiziționare, accesați agenda InfoMusic.

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2