Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Aron - No One Like You

După ce a cucerit publicul de la X Factor și Românii au talent, tânărul Aron ne surprinde cu single-ul „No One Like You”. Piesa a fost compusă de Vanotek, iar videoclipul este regizat de San.

Dacă Justin Bieber cucerește inimile fetelor în America, a venit timpul ca Aron să le cucerească pe românce. Artistul este cel mai nou membru al echipei Global Records și ne prezintă single-ul său de debut - „No One Like You”. Piesa a fost compusă de Vanotek, împreună cu  Adriana Rusu, Alexandra Tirtirau, Ionuț Catană (The Code) și Aron.

Sunt foarte emoționat odată cu lansarea primului meu single “No One Like You”. Îi mulțumesc lui Vanotek pentru piesă și pentru încredere, iar celor de la Global Records pentru că m-au acceptat în familia lor”, a declarat Aron.

În vârstă de 18 ani, Aron provine din Zalău și studiază la Budapesta. El a devenit cunoscut publicului român după ce a participat la X Factor și Românii au talent.

Citește mai multe despre Aron
Videoclipuri cu Aron
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE