Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi

Videoclip oficial: ARO (Aimée Rachel Osbourne) - Raining Gold

Fiica lui Ozzy Osbourne, Aimee, a lansat primul videoclip din carieră. ”Raining Gold” anunță EP-ul de debut al artistei, ce se prezintă publicului cu pseudonimul ARO (inițialele numelui ei - Aimee Rachel Osbourne). Videoclipul piesei este regizat de Spencer Susser, cel care semnează și clipul ”Summertime Sadness” al Lanei Del Rey.

Aimée Rachel Osbourne își începe anul acesta cariera muzicală. Fiica lui Ozzy și a lui Sharon, ce a refuzat la 16 ani să apară în show-ul televizat ”The Osbournes”, este pregătită să accepte luminile reflectoarelor pentru a-și promova noul proiect muzical. Inspirată de Portishead și Kate Bush, Aimee deschide capitolul ARO cu piesa ”Raining Gold”.

"Am vrut ca piesa mea să ajungă în acea zonă a stării de copleșire și izolare în care intri atunci când ești constant neînțeles. Am încercat să subliniez cât de important e să ieși din starea asta și să crezi în tine. E vital să încerci mereu să-ți dai seama prin ce trece altcineva punându-te în situația respectivului. Sper ca piesa să le reamintească oamenilor de lucrul ăsta", a declarat Aimée într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

În ce privește videoclipul ”Raining Gold”, artista mărturisește că acesta accentuează mesajul piesei.

"Videoclipul ”Raining Gold” a preluat unul dintre mesajele piesei și anume acela că nu trebuie niciodată să presupui că știi ceva despre o persoană sau o situație doar pentru că arată într-un anume fel la suprafață. În final, ideea e de a realiza că e alegerea ta dacă lași pe cineva sau ceva să te controleze. Eu am trecut prin asta, din ambele perspective. Cred că majoritatea persoanelor au trecut prin asta, dar cu toate astea experiența asta rămâne una dintre cele mai izolante pe care le poți trăi."

Noul single ”Raining Gold” va fi urmat de un EP și de o serie de concerte. Informații suplimentare vor fi dezvăluite în perioada următoare.

Citește mai multe despre Aimee OsbourneAROOzzy Osbourne
Videoclipuri cu Aimee OsbourneAROOzzy Osbourne
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE