Urmărește-ne în Social Media

Armin van Buuren & R3HAB feat. Simon Ward - Love We Lost

Armin van Buuren a lansat un nou hit, "Love We Lost", o colaborare cu R3HAB şi Simon Ward, care primeşte un videoclip cu imagini extrase din concertele DJ-ului olandez. Pe Armin îl aşteptam la Bucureşti pe 24 septembrie 2022 în cadrul evenimentului Sound of Bucharest.

"Love We Lost" este deja un hit cu milioane de stream-uri şi a primit doua remix-uri apreciate, VIP Mix şi Skytech Remix. Armin van Buuren a mixat la concertul caritabil pentru refugiaţii din Ucraina WE ARE ONE, organizat la Arena Naţională din Bucureşti la mijlocul lunii martie 2022. În ultimul an DJ-ul olandez a mai lansat piesa "No Fun", colaborare cu The Stickmen Project, dar şi "Yama" cu Vini Vici, poate cel mai surprinzător DJ de la SAGA Festival 2021.

Am avut parte şi de alte două colaborări "fire" în 2021: "Hold On" cu Davina Michelle şi "Anita" cu Timmy Trumpet. DJ-ul de 45 de ani a făcut senzaţie la UNTOLD în 2019, cu un show unic, care a durat peste 7 ore şi a inclus jocuri de lumini, lasere şi artificii.

Iată ce a spus Armin van Buuren despre piesa nouă:

Ce iubesc cel mai mult la piesa <<Love We Lost>> este mesajul. Interpretate perfect de Simon Ward, versurile ne spun că sunt lucruri pentru care merită să lupți, chiar și atunci când pare că totul lucrează împotriva ta. Sunt foarte încântat că am produs această piesă alături de R3HAB, față de care am o părere foarte bună. Sper că toți cei care ascultă această piesă să se simtă la fel de inspirați ca noi, atunci când am compus-o.

R3HAB a spus următoarele despre colaborare:

Sunt entuziasmat să împart cu toată lumea această colaborare cu Armân van Buuren, o colaborare pe care o aștept de mult. <<Love We Lost>> este exact ce mi-am imaginat atunci când am început să discut cu Armân. Sunt fericit că am reușit amândoi să ne lăsăm amprenta pe această producție, alături de vocea puternică a lui Simon Ward. Pentru mine, este o piesă cu versuri pline de rezonanță, care transmit mesajul nostru de a muta munții din loc doar pentru lucrurile care contează cu adevărat în viață.

Acest muzician, pe numele său real Fadil El Ghoul este activ pe scena muzicii dance de 15 ani. A făcut remixuri pentru artişti de top precum Rihanna, Drake, Taylor Swift şi Calvin Harris. A creat hituri precum "Lullaby", "All Around the World (La La La)" şi piesele sale au strâns peste 7 miliarde de stream-uri, dintre care 1.1 miliarde doar în 2021.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

UNTOLD 2023 anunță programul și vânzarea biletelor de o zi

În acest an, tărâmul magic UNTOLD își va deschide porțile în perioada 3-6 august 2023, pentru cei mai mari artiști naționali și internaționali. Organizatorii au anunțat programul evenimentului și vânzarea biletelor pentru o zi de festival. Detalii în articol.

Publicat

pe

UNTOLD 2022
UNTOLD 2022 │ FOTO: Julien Duval

Program Mainstage UNTOLD 2023:

Joi, 3 august, fanii UNTOLD vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

Vineri, 4 august, Imagine Dragons urcă pe scena principală UNTOLD. Lineup-ul este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.

Sâmbătă, 5 august, DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, și unul dintre cei mai inovatori artiști, suedezul Eric Prydz, sunt parte din programul celei de-a 8-a ediții a festivalului UNTOLD. Cei doi sunt headlinerii zilei de sâmbătă, împreună cu French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

Duminică, 6 august, ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD, va oferi fanilor emoția revenirii în mainstage-ul de festival a unui dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren.
David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului UNTOLD. Ferg, Years & Years și Fedde le Grand sunt numele care completează lineup-ul zilei de duminică.

Program Scena Galaxy la UNTOLD 2023:

Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este pregătită pentru cele mai mari nume din cultura underground.

  • Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.
  • Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee
  • Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku
  • Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

BILETE DE O ZI DISPONIBILE DIN DATA DE 29 MAI

De astăzi, 25 mai, cei care vor să se distreze în universul magic al unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD, au posibilitatea de a se înregistra pentru a-și achiziționa bilete pentru o zi de festival. Cei care selectează opțiunea Day Ticket își vor putea alege ziua în care să bucure de cea mai frumoasă experiență de festival, alături de artiștii preferați.

Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD va avea loc luni, 29 mai, de la ora 12:00, la prețul de 69 de euro + taxe.

Citește în continuare