Urmărește-ne în Social Media

Armin van Buuren - Motive

Cu o lună înainte de apariţia la UNTOLD Festival 2023, Armin van Buuren ne încinge cluburile cu un single şi videoclip nou, "Motive". Piesa s-a auzit în câteva seturi live ale lui Armin şi în cadrul emisiunii sale "A State of Trance", iar acum ascultăm în sfârşit varianta de studio.

"Motive" este acel track house electrizant şi melancolic care e bun de final de set sau de afterparty. Sună a 4 sau 6 dimineaţa, are beat-uri de club şi o voce curată, dar încărcată de emoţie. Videoclipul prezintă povestea unui cuplu care dansează pe ceea ce pare a fi Brooklyn Bridge, pe străzile unei metropole (New York), în cluburi şi prin metrouri.

Totul e văzut prin ochii unei persoane care retrăieşte acele momente, cadru cu cadru, preluate dintr-o peliculă care nu se mai termină. Ar putea fi jumătatea masculină a acelui cuplu, care s-a despărţit şi care retrăieşte cu melancolie momentele. "Motive" e un single cam scurt, la 2 minute şi 28 de secunde pentru a cuceri topurile, dar un extended mix are şanse mari să urce în topurile de muzică house.

Armin ne-a tot oferit single-uri în ultima vreme, drept companioane pentru cel de-al optulea album al său de studio, "Feel Again" (partea 3 din trilogie), care a tot primit teasere. DJ-ul olandez a explicat astfel mesajul noului său track, "Motive":

Deşi noţiunea unui motiv se referă în special la dragoste şi inima frântă în versuri, cred că este o însemnătate mai largă pe care merită să te concentrezi. Uneori, în special când te găseşti limitat, amorţit sau cumva reprimat, trebuie să fii cinstit cu tine însuţi şi să te întrebi care este propria ta motivaţie. Să obţii o nouă perspectivă ar putea fi cheia pentru a depăşi ce te trage în spate.

Van Buuren a lansat în iunie 2023 un clip generat de AI pentru piesa "Easy to Love", un featuring cu Matoma şi Teddy Swims, de pe al treilea LP "Feel Again". Armin se pregăteşte să aniverseze 20 de ani de emisiune legendară "A State of Trance", iar în septembrie revine la Ushuaia Ibiza, unde e rezident.

În august îl vedem la UNTOLD 2023.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 3 august 2023

UNTOLD 2023

Loc
Cluj Arena
Comentarii

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare