Urmărește-ne în Social Media

Armin van Buuren feat. Sam Martin - Wild Wild Son

Armin van Buuren este cunoscut pentru imnurile EDM sau trance pe care ni le propune, dar acum îi aflăm latura sentimentală prin piesa "Wild Wild Son", realizată în colaborare cu Sam Martin. Piesa a debutat la mijlocul acestei luni şi primeşte un videoclip care spune o poveste emoţionantă. Îl puteţi viziona în cadrul articolului.

"Wild Wild Son" începe ca o baladă la pian şi la refren primeşte un influx de energie printr-un sintetizator entuziast, dar cu ceva melancolie. Piesa fusese anunţată pe Instagram-ul lui Armin Van Buuren şi dedicată fiului artistului, Remy. Versurile sunt despre creşterea celui mic şi inevitabila trecere a timpului. Relaţia dintre tată şi fiu este de altfel în centrul clipului.

Ii vedem pe tatăl şi pe fiu jucând şah, reparând o maşină şi alergând prin pădure. Tatăl îl învaţa pe cel mic să meargă pe bicicletă, îl veghează când doarme şi îl învaţa să se bărbierească. Momente vitale din viaţa oricărui micuţ, ghidat de figură paternă. Toate acestea sunt filmate într-un superb peisaj de preerie, în păduri nesfârşite şi pe lacuri cristaline, unde cei doi pescuiesc.

Acest single a fost produs de către Benno de Goeij (GAIA Project), iar vocea lui Sam Martin şi ecourile sale îţi vor rămâne în minte zile bune după ascultare. Chiar dacă piesă se îndepărtează de identitatea trance a lui Armin, fanii sunt deja încântaţi de acest experiment. Sam Martin este cântăreţ şi compozitor, iar el are experienţă în colaborare cu mari disc jochei.

A înregistrat cu David Guetta, lansând piesele "Dangerous" şi "Lovers on the Sun". Ca şi Armin artistul dedică noua piesă fiului său încă nenăscut, încurajându-l să îşi urmeze inima şi visele şi să alerge liber. Sam Martin este un artist în vârstă de 35 de ani, activ din 2012. Provine din New York şi a compus piese pentru Maroon 5 şi pentru Ziggy Marley, realizând unul dintre cele mai apreciate albume reggae din lume, "Fly Rasta". Proiectele sale cu One Direction, Zedd, Flo Rida, The Chainsmokers şi Snoop Dogg au avut succes.

Pe Armin van Buuren l-am văzut stabilind recorduri la UNTOLD în acest an, după ce a mixat 7 ore fără întrerupere. DJ-ul olandez a promis să revină în România în 2019, după ce s-a simţit excelent la festivalul de la Cluj-Napoca.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4