Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Armin van Buuren feat. Kensington - Heading Up High

DJ-ul olandez Armin van Buuren a lansat un nou nou videoclip. Melodia promvată se numește ”Heading Up High” și este înregistrată împreună cu trupa olandeză de muzică rock Kensington. Armin van Buuren va concerta anul acesta în România, la Untold Festival.

Armin van Buuren continuă promovarea celui de-al 6-lea album de studio, ”Embrace”, lansând videoclipul noului single ”Heading Up High”. Piesa a fost înregistrată în colaboare cu trupa olandeză de rock Kensington și compusă de Armin van Buuren împreună cu Benno de Goeij, Jan Haker, Niles Vandenberg, Eloi Youssef  și Casper Starreveld. Pentru videoclip, DJ-ul a colaborat cu regizorul olandez Kevin Kimman

Cu o carieră începută în 1995, Armin van Buuren este printre puținii DJ care au primit onominalizare la Grammy, în această listă scurtă fiind incluși alături de el Tiesto, Paul van Dyk și BT (Brian Wayne Transeau). Piesa care i-a adus nominalizarea este „This Is What It Feels Like„, melodia intrând în cursa pentru Grammy în 2014. DJ-ul în vârstă de 39 de ani este, de asemenea, primul artist de muzică trance care s-a clasat pe prima poziție în topul albumelor din Olanda, discul care i-a adus această performanță fiind „Imagine„.

Armin van Buuren va concerta anul acesta din nou la UNTOLD Festival. După show-ul de anul trecut, din cadrul primei ediții a festivalului, DJ-ul a confirmat prezența și la cea de-a doua ediție.

UNTOLD Festival 2016 se va desfășura în perioada 4 - 7 august la Cluj-Napoca. Organizatorii intenționează să aducă artiștii doriți de public, potrivit unui top realizat de fani în perioada de pre-înregistrare. Cele 4 zile de festival vor aduce 5 headlineri EDM, 5 dintre cei mai doriți artiști de către publicul din România și în special, de către publicul UNTOLD.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Armin van Buuren
Videoclipuri cu Armin van Buuren
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE