Urmărește-ne în Social Media

Arlissa & Jonas Blue - Hearts ain't gonna lie

Arlissa, despre care puteți citi și în cadrul rubricii #JOINewArtist, revine cu videoclipul piese "Hearts ain't gonna lie" în colaborare cu Jonas Blue. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Cântăreața și compozitoarea Arlissa a debutat pe piața muzicală cu single-ul “Hearts Ain’t Gonna Lie”, în care vorbește despre adevăr, pe care îl alege de fiecare dată, în viața de zi cu zi, dar și în viața sentimentală. Tânăra cu origini germane, în vârstă de 25 de ani, întră în următoarea fază a carierei sale muzicale prin colaborarea cu Jonas Blue, în timp ce continuă să își promoveze muzica scrisă.

Până la vârstă de 14 ani, Arlissa cânta prin casă, fiind evident faptul că este talentată, însă de la această vârstă și-a dat seama că vrea să compună și să devină o cântăreața cu ‘normă întreagă’. La 15 ani a pășit pentru prima oară într-un studio, iar la vârstă de 19 ani cei de la Capital Records au luat-o sub aripa lor.

Prima piesă care a atras atenția publicului este “Hard to love somebody”, aceasta fiind auzită de Nas. Rapperul i-a propus Arlissei să colaboreze pe piesă, așa că artista a luat primul avion către Los Angeles pentru a înregistra. La sfârșitul lui 2012, “Hard to love somebody” a fost aleasă piesa săptămânii la BBC Radio 1; de asemenea, Arlissa apare pe lista BBC a artiștilor “care merită urmăriți”.

Arlissa are planuri mari pentru viitor și dorește să pregătească un album, să aibă numeroase concerte ca oamenii să îi asculte muzică în “formă pură”, așa cum s-a exprimat chiar ea.

Deși este tânăra, cartea ei de vizită este bine conturată: o voce puternică, ușor de recunoscut și o imagine exotică. I-am urmărit cariera artistei și i-am aflat povestea în cadrul rubricii #JOINewArtist.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED