Urmărește-ne în Social Media

Arkanian - Străine (visualizer)

Arkanian a lansat "Străine", o piesă despre detașarea de o persoană dragă. Afecțiunea pleacă așa cum vine, iar în momentul în care simți că acea conexiune nu mai există, iar înțelegerea și comunicarea se degradează, e mai bine să faci loc pentru ceva nou. Te invităm să asculți noua melodie.

Piesa "Străine" s-ar putea să povestească fix prin ce ați trecut sau să vă facă să realizați acel adevăr pe care îl evitați, că acea persoană dragă poate să vă fie străin. Muzica, versurile și producția melodiei au fost realizate de Arkanian.

"<<Străine>> e o piesă care a apărut super de nicăieri. N-aveam stare într-o noapte, pe acasă, așa că am zis să fug la studio cu un frate, să fac o piesă. El era supărat din dragoste, am stat, am povestit, și când m-am pus pe treabă, cumva a ieșit o piesă fix în direcția asta, un fel de piesă pansament, scrisă să-l ajut și pe el, și pe oricine trece prin genul ăsta de poveste. Mai departe, am pus-o pe TikTok, oamenii au rezonat, și cam așa a ajuns proiectul în forma lui finală", a declarat Arkanian.

Arkanian este un artist din noua generație, plin de potențial și entuziasm. Pasiunea sa pentru muzică s-a născut încă din copilărie, iar de atunci muncește continuu pentru visul său. Artistul a avut parte de câteva colaborări de succes, printre care se numără și "Complicated", alături de Antonia și piesa hit a verii lui 2022, "Nașpa", alături de rareș, cu care a colaborat și pentru piesa "INNA".

PUBLICITATE
Comentarii