Urmărește-ne în Social Media

Ariana Grande - thank u, next

Mult așteptatul videoclip al piesei "Thank u, next" de la Ariana Grande este aici și e plin de cameo-uri. Între serbări de liceu cu crăciunițe și reconstituirea unor scene celebre din filme și seriale, e lesne de înțeles de ce clipul e deja viral. Îl puteți urmări în cadrul articolului.

Ariana Grande lansa piesa "Thank u, next" în această toamnă, ca un imn al independenței sale. Piesa venea imediat după despărțirea de Pete Davidson, actor SNL și avea rolul de a închide povestea celor doi. Clipul este înțesat de vedete, de la actori de la Hollywood și până la Troye Sivan.

Povestea centrală amintește de serialul Netflix "13 Reasons Why", dar avem și aluzii la "Legally Blonde" și "Mean Girls". Ariana Grande evocă amintirea începutului de ani 2000 cu acest material video, incluzând și reconstituiri ale unor scene legendare din filme ca "Bring It On" sau "13 Going on 30".

Îl vedem și pe actorul din "Mean Girls", Jonathan Bennett, dar și pe Matt Bennett și Victoria Monet, care au jucat cu Ariana în "Victorious". Kris Jenner are de asemenea o scurtă apariție în clip. "Thank u, next" se află pe primul loc în Billboard Hot 100 de 3 săptămâni.

Videoclipul lansat ieri e deja pe locul 10 în Trending-ul global YouTube. Este regizat de către Hannah Lux Davis, care a mai colaborat cu Ariana de câteva ori până acum. Ari lansa luna trecută clipul "Breathin", care a fost bine primit de public. Între timp pentru noul single am avut deja coveruri și reinterpretări, precum cel lounge al trupei The 1975.

Artista vine după o perioadă grea, de la despărțirea de Pete, moartea fostului prieten Mac Miller și pauza de social media din octombrie. Anul 2017 i-a fost marcat de stres post traumatic după atentatul cu bombă de la concertul său din Manchester. Tânăra și-a revenit totuși și a catalizat în muzică tot ce simțea.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Ariana Grande şi Kelly Clarkson au lansat o piesă de Crăciun: "Santa, Can't You Hear Me"

Sezonul de Crăciun din 2021 a început mai devreme ca oricând, odată cu lansarea primei melodii de sezon. Colegele de juriu de la The Voice, Kelly Clarkson şi Arian Grande au lansat piesa în colaborare "Santa, Can't You Hear Me". Melodia se află pe noul album al lui Kelly Clarkson, unul cu tematică de sărbători.

Publicat

pe

Ariana Grande Kelly Clarkson la The Voice 2021
Ariana Grande Kelly Clarkson la The Voice 2021 │ FOTO: NBC

Pe 15 octombrie Kelly Clarkson a lansat un nou album de Crăciun, "When Christmas Comes Around", care include o colaborare cu Ariana Grande. Cele două îşi măsoară puterea vocilor pe "Santa Can't You Hear Me", care include zurgalăi, vocalize şi armonizări plăcute de voci. Kelly Clarkson nu e străină de coveruri care fac senzaţie, artista cântând o versiune senzaţională a piesei "Enjoy the Silence" de la Depeche Mode în cadrul emisiunii sale, "The Kelly Clarkson Show".

A fost cântată în cadrul segmentului Kellyoke şi respectă mesajul şi sound-ul piesei originale. Alte coveruri care s-au mai auzit în acea emisiune sunt "Drivers License" de la Olivia Rodrigo, "Boom Clap" de la Charli XCX, "Mad World" de la Tears for Fears şi "Times Like These" de la Foo Fighters. Kelly Clarkson a mai lansat un single de pe noul album de Crăciun şi în septembrie, unul cu mesaj ciudat: "Christmas Isn't Canceled (Just You)". Face aluzie la foştii săi iubiţi şi la fenomenul de "cancel culture". Artista de 39 de ani are şi o colaborare cu Chris Stapleton pe albumul nou de Crăciun. Acesta este LP-ul cu numărul 9 din cariera sa şi include 12 track-uri, plus 3 bonusuri.

Kelly s-a inspirat din experienţele sale din ultimii 2 ani şi a inclus atât coveruri după colinde, cât şi piese originale. Muziciana nu e la primul album de Crăciun, lansând şi "Wrapped in Red" în 2013. În 2019 a lansat un remake al piesei "Baby, it's Cold Outside", alături de John Legend.

Ariana Grande a anunţat la începutul lunii octombrie că va dona 5 milioane de dolari sub formă de terapie gratuită cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii Mentale. Ariana vine după un an de succes, lansând în 2020 albumul "Positions". A devenit şi jurat The Voice, a colaborat cu Demi Lovato şi a apărut pe un remix al hitului lui The Weeknd, "Save Your Tears".

Citește în continuare