Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Videoclip oficial: Ariana Grande - thank u, next

Mult așteptatul videoclip al piesei "Thank u, next" de la Ariana Grande este aici și e plin de cameo-uri. Între serbări de liceu cu crăciunițe și reconstituirea unor scene celebre din filme și seriale, e lesne de înțeles de ce clipul e deja viral. Îl puteți urmări în cadrul articolului.

Ariana Grande lansa piesa "Thank u, next" în această toamnă, ca un imn al independenței sale. Piesa venea imediat după despărțirea de Pete Davidson, actor SNL și avea rolul de a închide povestea celor doi. Clipul este înțesat de vedete, de la actori de la Hollywood și până la Troye Sivan.

Povestea centrală amintește de serialul Netflix "13 Reasons Why", dar avem și aluzii la "Legally Blonde" și "Mean Girls". Ariana Grande evocă amintirea începutului de ani 2000 cu acest material video, incluzând și reconstituiri ale unor scene legendare din filme ca "Bring It On" sau "13 Going on 30".

Îl vedem și pe actorul din "Mean Girls", Jonathan Bennett, dar și pe Matt Bennett și Victoria Monet, care au jucat cu Ariana în "Victorious". Kris Jenner are de asemenea o scurtă apariție în clip. "Thank u, next" se află pe primul loc în Billboard Hot 100 de 3 săptămâni.

Videoclipul lansat ieri e deja pe locul 10 în Trending-ul global YouTube. Este regizat de către Hannah Lux Davis, care a mai colaborat cu Ariana de câteva ori până acum. Ari lansa luna trecută clipul "Breathin", care a fost bine primit de public. Între timp pentru noul single am avut deja coveruri și reinterpretări, precum cel lounge al trupei The 1975.

Artista vine după o perioadă grea, de la despărțirea de Pete, moartea fostului prieten Mac Miller și pauza de social media din octombrie. Anul 2017 i-a fost marcat de stres post traumatic după atentatul cu bombă de la concertul său din Manchester. Tânăra și-a revenit totuși și a catalizat în muzică tot ce simțea.

Citește mai multe despre Ariana Grande
Videoclipuri cu Ariana Grande
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE