Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: Ariana Grande, Social House - boyfriend

Ariana Grande abordează tematica geloziei și încrederii într-o relație lansând piesa și videoclipul ”boyfriend”. Noul single este lansat în colaborare cu Social House, ce-i are în componență pe Michael “Mikey” Foster și Charles “Scootie” Anderson.

Ariana Grande ne arată în noul videoclip "boyfriend" latura mai puțin plăcută a unei relații, apelând la umor pentru a sublinia accesele de gelozie care apar atunci când nu există încredere și loialitate. Artista a explicat mesajul piesei sale pe Twitter.

"Oamenii vor să simtă iubirea, dar nu vor să-și definească relațiile"

"Am vrut să realizăm ceva încurajator, care să capteze acel sentiment de frică de a te arunca și a avea încredere, frică de a fi rănit sau acea senzație pe care o ai când simți că nu vei reuși să fii tot ceea ce-și dorește cealaltă persoană...si e totodată despre ceea ce simți atunci când ești foarte îndrăgostit de cineva.

Mi se pare că această piesă captează o temă comună în viețile foarte multor persoane pe care le cunosc! Oamenii vor să simtă iubirea, dar nu vor să-și definească relațiile și au probleme în a se dedica complet sau a avea încredere sau nu-și îngăduie cu adevărat șansa de a se îndrăgosti complet de cineva. Deși își doresc asta", a detaliat artista.

Noul single "boyfriend", lansat alături de Social House, vine după alte două colaborări, cu Victoria Monét pentru "MONOPOLY" și cu 2 Chainz pentru "Rule the World".

Social House, ce-i reunește pe Michael “Mikey” Foster și Charles “Scootie” Anderson, pregătesc lansarea EP-ului de debut "Everything Changed".

Ariana Grande este o cântăreață, compozitoare și actriță americană. Artista a fost nominalizată la Grammy de șase ori, în 2016 revista Time incluzând-o în lista "Cei mai influenți 100 de oameni din lume".

"thank u, next", cel mai recent LP și cel de-al cincilea album al Arianei, reunește single-urile de succes - "imagine", "thank u, next", „break up with your girlfriend, I'm bored" și "7 rings", dar și alte nouă piese originale, care completează în mod magistral povestea materialului. Discul a debutat pe prima poziție în clasamentul Billboard 200, artista doboarând și recordul pentru cele mai multe piese (11) aflate simultan în top 40 Billboard Hot 100.

Citește mai multe despre Ariana Grande
Videoclipuri cu Ariana Grande
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE