Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Videoclip oficial: Ariana Grande - positions

Ariana Grande ne prezintă în noul ei videoclip condiția femeii moderne în societate. "positions" este despre puterea femeii, dar și despre slăbiciunea ei, Ariana explicând în versuri că indiferent ce rol ar avea o femeie, universul ei se învârte în jurul bărbatului.

Regizat de reputatul Dave Meyers, videoclipul piesei "positions" ne-o prezintă pe Ariana în mai toate ipostazele rolurilor pe care le-ar putea avea o femeie: de la cea mai înaltă poziție, respectiv aceea de Președinte al Statelor Unite, la postura de iubită care-i satisface plăcerile partenerului, și până la rolul mai puțin glorificat de gospodină. În versuri, Ariana mărturisește că este fericită să facă toate aceste schimbări de poziții, pentru că iubirea este mai presus de aceste sacrificii, însă intuim din felul în care ne este prezentată relatarea că e vorba de sarcasm.

Noul single "positions" va fi inclus pe viitorul album de studio al Arianei, care va fi lansat luna aceasta. Data oficială nu a fost anunțată, însă potrivit unui teaser publicat de artisă, LP-ul ar trebui să apară până la finalul lunii octombrie.

Ultimul album lansat de Ariana Grande, "Thank U, Next", apărea în februarie 2019. Discul a fost aclamat de critici, primind și două nominalizări la Grammy, în categoriile Album of the Year și Best Pop Vocal Album. Piesa "7 Rings", inclusă pe album, a fost și ea nominalizată în categoriile Record of the Year și Best Pop Solo Performance.

"Thank U, Next" a fost și un succes comercial. Albumul a debutat pe prima poziție în clasamentul Billboard 200, artista doborând și recordul pentru cele mai multe piese (11) aflate simultan în top 40 Billboard Hot 100.

În ultimele luni, Ariana s-a menținut în atenția publicului prin colaborările cu Lady Gaga, pentru hitul "Rain On Me", dar și cu Justin Bieber, pentru piesa de carantină "Stuck with U".

Citește mai multe despre Ariana Grande
Videoclipuri cu Ariana Grande
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE