Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Ariana Grande - No Tears Left To Cry

Ariana Grande a revenit pe scena muzicală cu primul său single după tragedia atentatului de la Manchester de anul trecut. Piesa nouă se numeşte "No Tears Left to Cry" şi primeşte un videoclip care pare o poveste Disney modernă, îmbinata cu un număr de iluzionism. Vă invităm să urmăriţi acest clip în cadrul articolului.

"No Tears Left to Cry" o prezintă pe artistă într-un oraş futurist, în care ideea de direcţie, sus şi jos nu există. Este doar o colecţie de lumini strălucitoare şi arhitectură contorsionată care ar face Dubai-ul gelos. Ariana apare în rochii elegante şi sexy, cu dansatori ce provoacă gravitaţia la 90 de grade faţă de artistă.

Videoclipul cel nou este regizat de către Dave Meyers şi are multe momente care amintesc de filmul "Inception" sau de "Doctor Strange", când vine vorba de manipularea unor clădiri uriaşe. Muzica transmite un mesaj plin de speranţă, energie şi optimism, în contrast cu lumea tensionată în care trăim acum.

Ariana Grande nu a mai lansat o melodie solo de la atentatul de pe 22 mai 2017, petrecut în timpul unui concert al său în Manchester. 22 de persoane şi-au pierdut viaţa atunci, iar alte zeci au fost rănite. Noul single este de altfel un omagiu adus victimelor din Manchester. "No Tears Left to Cry" este şi un preview pentru ceea ce urmează să vină, al patrulea LP al artistei americane.

De compoziţia instrumentală a noii piese s-au ocupat suedezii Max Martin şi Ilya, care au mai colaborat cu Ariana şi la release-ul "Problems". Pentru următorul disc Ariana este co-autor al versurilor şi muzicii, etalând emoţiile apărute în ultimul an de la tragedia din Marea Britanie.

În vârstă de doar 24 de ani, Ariana Grande este una dintre cele mai de succes artiste de pe glob. Toate cele 3 albume ale sale au primit discuri de platină pentru vânzări. Tânăra a înregistrat peste 18 miliarde de ascultări prin serviciile digitale de streaming. Ultimul său album a fost "Dangerous Woman", lansat în 2016 şi urmat de un turneu omonim. Cu ocazia sa Ariana a vizitat 85 de locuri pe glob.

Citește mai multe despre Ariana Grande
Videoclipuri cu Ariana Grande
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE