Urmărește-ne în Social Media

Ariana Grande - God is a woman

Ariana Grande duce feminismul la un nou nivel cu piesa ”God is a woman”. În videoclipul suprarealist regizat de Dave Meyers o putem auzi pe Madonna citând din ”Pulp Fiction”.

Ariana Grande îmbină în noul său clip un arsenal de picanterii, folosind sexualitatea, simțul umorului și continua creștere a popularității feminismului pentru a-și promova noul single. Cu un titlu menit să intrige și poate chiar să șocheze (”God is a woman”), piesa stă bine și la capitolul linie melodică, având un refren memorabil, bine pus în valoare de vocea soul a artistei. În momentul culminant al videoclipului o putem auzi pe Madonna recitând celebra replică biblică a lui Samuel L Jackson din ”Pulp Fiction”: ”And you will KNOW my name is the lord when I lay my vengeance upon you.”

Datorită vocii sale puternice și a farmecului personal, Ariana Grande a devenit una dintre cele mai importante prezențe din peisajul muzicii pop. La vârstă de doar 24 de ani, Ariana Grande a reușit să revoluționeze industria muzicii pop – cu trei albume de studio premiate cu disc de platină, un total de 18 miliarde de stream-uri, 4 nominalizări la Premiile Grammy și 8 hit-uri în Billboard Hot 100 – fiind prima artistă din istorie care are single-uri de pe toate albumele în topul Billboard Hot 100.

Încă de la debutul său din 2013, odată cu albumul „Yours Truly”, Ariana Grande și-a făcut simțită prezența în lumea muzicii internaționale datorită amestecului inedit dintre genurile pop, R&B, soul și electronic. Materialul din 2014, „My Everything”, a fost nominalizat la Grammy, categoria Best Pop Vocal Album, obținând 6 discuri de platină pentru single-urile „Problem” și „Bang Bang”. De la materialul precedent, "Dangerous Woman", lansat în 2016, Ariana a fost în turneul de promovare cu același nume – „Dangerous Woman Tour”, care a bifat peste 85 de locuri din întreaga lume.

Single-ul „No Tears Left To Cry”, lansat de artista în luna aprilie, a debutat pe prima poziție în topurile iTunes din 88 de țări, deschizând noi drumuri pentru albumul „Sweetener”, a cărui lansare este programată pentru 17 august.

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii