Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO

Videoclip oficial: Ariana Grande - Everyday ft. Future

Ariana Grande şi Future prezintă un nou videoclip foarte senzual pentru piesa "Everyday". Colaborarea dintre cei doi este o piesă dance-pop cu elemente hip-hop şi un videoclip original. El reprezintă manifestarea pasiunii indiferent de vârstă, sex sau loc.

Piesa "Everyday" este un single extras de pe albumul "Dangerous Woman", lansat de Ariana anul trecut. Clipul a fost regizat de către Chris Marrs Piliero şi produs de către Andrew Lerios. Regizorul are în portofoliu şi clipuri produse pentru Kelly Clarkson, Britney Spears, Kesha, Avril Lavigne sau The Black Keys. "Everyday" atrage toate privirile prin dansul lasciv al Arianei, dar şi prin scenele de sărut pasional între protagoniştii clipului.

Acţiunea se petrece într-o spălătorie şi în transportul în comun, iar Ariana joacă rolul unui Cupidon. Cei care se află lângă ea pur şi simplu nu îşi mai pot ţine mâinile acasă. Încep să se atingă şi să se sărute spre surprinderea şi şocul celor din jur. Ariana apare într-o geacă pufoasă supradimensionată, în contrast cu goliciunea îndrăgostiţilor.

Future apare în fundal repetând cuvintele "Everyday, everyday" şi are şi câteva versuri la refren. Piesa este despre o dragoste focoasă, "de cartier". "Dangerous Woman" este al treilea album de studio realizat de Ariana Grande şi aduce colaborări cu Nicki Minaj, Lil Wayne şi Macy Gray. A debutat pe locul 2 în Billboard 200. Artista a colaborat şi cu John Legend, pentru coloana sonoră a filmului "Beauty and the Beast".

Future a urcat în topuri recent prin colaborarea cu Maroon 5 la hitul "Cold".

Citește mai multe despre Ariana GrandeFuture
Videoclipuri cu Ariana GrandeFuture
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE