Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Ariana Grande - breathin

Ariana Grande a lansat videoclipul oficial al piesei "breathin". Inițial, artista încărcase piesa pe YouTube împreună cu un clip în care este filmat porcușorul ei de Guineea.

Ariana Grande își păstrează imaginea angelică și în acest material video, semnat de Hannah Lux David. O parte din cadre par surprinse în New York la Grand Central, iar în rest, artista apare înconjurată de nori, undeva la limita dintre fantezie și realitatea. "Breathin" face parte de pe ultimul material discografic, "Sweetener".

Tânără a trecut prin momente foarte dificile în ultimii doi ani, iar luptele ei interioare au fost exprimate prin versurile pieselor de pe album. Anul acesta, Ariana Grande a fost șocată de moartea fostului ei iubit, rapperul Mac Miller, cu care a avut o poveste de dragoste intensă.

Cântăreața a suferit și de stres post-traumatic după tragica explozie de pe Manchester Arena care a avut loc la finalul unui concert de-al ei din 2017. Ulterior, Ariana s-a întors în Marea Britanie pentru a susține victimele prin concertul "One Love Manchester". Printre invitați s-au numărat Justin Bieber, the Black Eyed Peas, Coldplay, Robbie Williams sau Katty Perry.

În urmă cu câteva zile, Ariana Grande a lansat piesa "Thank you, next", însoțită de lyric video. Versurile vorbesc despre relațiile artistei și faptul că apreciază și este recunoscătoare pentru ceea ce a învățat de la bărbații pe care i-a iubit. Printre numele menționate în piesă amintim de Pete Davidson, comediantul cu care se logodise, Mac Miller sau Big Sean.

Cel mai recent album de studio, "Sweetener", include piese precum "No Tears Left to Cry", "The Light Is Coming" sau "God is a woman". Single-ul "No Tears Left to Cry" a debutat pe locul 3 în Billboard Hot 100. Astlfel, Ariana Grande a devenit singura artistă care a avut primul single de pe fiecare album în top ten Hot 100.

Citește mai multe despre Ariana Grande
Videoclipuri cu Ariana Grande
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE