Urmărește-ne în Social Media

Ariana Grande - break up with your girlfriend, i'm bored

La mai puțin de o lună de când a lansat piesa "7 rings", Ariana Grande se întoarce cu o nouă melodie îndrăzneață, "break up with your girlfriend, i’m bored"

Lansarea noii piese coicincide cu data de lansare a celui mai nou material discografic semnat de Ariana Grande. Discul se numeșe "Thank U, Next" și conține 12 piese.

În noul videoclip apare actorul Charles Melton, cunoscut pentru rolul din Riverdale și modelul Ariel Yasmine. Cei doi sunt un cuplu, iar Ariana Grande pare a fi atrasă de iubitul celeilalte fete. Totuși, sfârșitul este unul surprinzător.

Ariana Grande nu va cânta la premiile Grammy de anul acesta, iar producătorul evenimentului Ken Ehrlich a susținut că artista a fost cea care a refuzat invitația. Pe de altă parte, Grande a publicat un mesaj pe Twitter în care îl acuză pe Ehrlich că a mințit. Motivul pentru care muziciana nu s-a înțeles cu organizatorii este legat de show și de piesele pe care urma să le cânte.

Anul trecut, Ariana Grande a lansat cel de-al 4-lea album de studio, "Sweetener". Discul a debutat pe prima poziție topul american Billboard 200. Pe acest material au fost incluse colaborări cu Pharrell Williams, Nicki Minaj și Missy Elliott, fiind lansate videoclipuri pentru single-urile "The Light Is Coming", "God Is A Woman" și "breathin".

Ariana Grande, record după record

Hit-ul semnat Ariana Grande, "7 rings" (lansat vineri, 18 ianuarie) a stabilit un nou record la nivel global. Piesa a înregistrat, în numai 24 ore de la lansare, aproape 15 milioane (14.966,544) de ascultări pe Spotify.

Pentru Ariana Grande astfel de recorduri nu sunt o noutate, ținând cont că piesa precedentă lansată de artistă, “thank u, next”, a depășit 100 de milioane de stream-uri pe Spotify, în numai 11 zile. Astfel, “thank u, next” a devenit piesa care a reușit să depășească 100 de milioane de ascultări în cel mai scurt imp.

În România, piesa "7 rings" a debutat direct pe locul 1 în Top 50 Spotify, reușind să depășească single-ul “Wow”, al lui Post Malone, cu un număr dublu de ascultări zilnice.

PUBLICITATE
Comentarii