Urmărește-ne în Social Media

Ariana Grande - 34+35

Ariana Grande a lansat videoclipul piesei "34+35", una dintre cele mai explicite compoziții de pe recentul album "Positions". Materialul este disponibil în articol.

Una dintre calitățile albumului "Positions" este aceea că prezintă o latură mai intimă a Arianei Grande. Iar piesa "34+35" este probabil cea mai explicită de pe acest material discografic. Dacă ascultăm cu atenție versurile, rezolvăm o simplă ecuație de matematică cu numerele din titlul piesei și ne gândim la denumirea albumului...ei bine, descoperim tematica abordată de Ariana în această compoziție muzicală.

Videoclipul, pe de altă parte, este mai degrabă hazliu decât senzual (având în vedere versurile ce îi pot face pe unii ascultători să roșească). Regizat de Director X, clipul prezintă o serie de oameni de știință, în frunte cu Ariana, care au misiunea de a construi robotul perfect. Cântăreața joacă dublu rol, fiind atât liderul oamenilor de știință, cât și creația robotică a acestora.

"Positions" a fost lansat pe 30 octombrie și este cel de-al șaselea album din cariera Arianei. Materialul conține 14 melodii, dintre care trei sunt colaborări cu The Weeknd, Doja Cat și Ty Dolla Sign. Pe 23 octombrie 2020, Ariana Grande a lansat single-ul "positions", prima piesa lansată de pe album.

Tracklist "Positions" - Ariana Grande:

 1. shut up
 2. 34+35
 3. motive feat. Doja Cat
 4. just like magic
 5. off the table feat. The Weeknd
 6. six thirty
 7. safety net feat. Ty Dolla $ign
 8. my hair
 9. nasty
 10. west side
 11. love language
 12. positions
 13. obvious
 14. pov

PUBLICITATE
Comentarii