Urmărește-ne în Social Media

Architects - Tear Gas

Architects a lansat un single numit "Tear Gas", însoţit de un videoclip în egală măsură comic şi înţesat de anxietate. Această lansare vine la pachet cu anunţul unui nou album, "The Classic Symptons of a Broken Spirit". Ce ştim despre LP aflaţi în articol.

Architects s-a îndepărtat de sunetul din perioada "All Our Gods Have Abandoned Us" şi cântă acum cu voce curată, integrând de asemenea mai multe elemente electronice în track-urile sale. Vom auzi noul sound pe albumul "The Classic Symptons of a Broken Spirit", care va sosi pe 21 octombrie 2022. "Tear Gas" este primul single de pe LP, însoţit de un videoclip care prezintă un soi de episod din serialul "Chernobyl". dacă ar fi fost realizat de echipa care a făcut serialul "Friends".

Vechiul sound Architects îşi face apariţia spre final, cu un breakdown aşa cum tot auzim în metalcore şi djent în ultima vreme. Vine în minte Spiritbox ca exemplu sau poate Sleep Token. Ultimul single lansat de grupul britanic a fost "Meteor" din 2021, în vreme ce în 2021 încă ascultăm piese de pe albumul "For Those That Wish to Exist". Printre ele se numără "Dead Butterflies", "Black Lungs" şi "Animals". Trupa a trecut printr-un moment greu în 2016, atunci când chitaristul, fondatorul şi compozitorul Tom Searle a murit la vârsta de 28 de ani.

Dan Searle, fratele geamăn al lui Tom este în continuare în trupă, fiind toboşarul său. Architects este o formaţie din Brighton, Marea Britanie, activă din anul 2004 şi care a semnat cu Epitah Records din 2013. Citează că influenţe trupe ca The Dillinger Escape Plan pentru primele 3 LP-uri cel puţin. În 2011 a apucat-o într-o direcţie ceva mai post-hardcore melodic, pierzând câţiva fani. Odată cu albumul "Daybreaker" a revenit sound-ul vechi, dar şi versuri cu tentă socială şi politică.

Al şaselea album "Lost Forever/ Lost Together" din 2014 a cimentat grupul în conştiinţa publică şi l-a făcut un reper în metalcore. Trupa ne oferă un album nou la doar un an după precedentul LP, fiind inspirată de faptul că a putut să adune toţi membrii într-o singură cameră, după picarea restricţiilor Covid. Ultimul disc a fost înregistrat de la distanţă, prin colaborări în cloud. Pofta de jamming fizic era mare.

Albumul cel nou are 11 piese şi va avea un "mood cinematic".

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED