Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Architects - Modern Misery

Architects îşi continuă release-urile pline de energie cu piesa "Modern Misery". Melodia invocă acelaşi vibe energetic şi plin de protest al piesei "The Devil is Near", iar videoclipul este în aceeaşi măsură expresiv. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

"Modern Mistery" este cel mai nou single de pe viitorul album al trupei, "Holy Hell". Acel disc soseşte pe 9 noiembrie, iar noua piesă Architects a putut fi ascultată pentru prima oară pe 28 octombrie în cadrul BBC Radio 1 Rock Show. Este al treilea single de pe viitorul LP, după "Royal Beggars" şi "Hereafter". Trupa a pregătit şi un documentar despre realizarea noului album, producţie intitulată "Holy Ghost".

Tematica ultimelor albume este prezentă şi aici şi auzim versuri despre nefericirea rasei urmane şi modul în care 7 miliarde de "fantome" parazitează planeta. Vocalizele puternice solistului sunt alternate cu porţiuni de chitară post rock şi riff-uri frenetice, dar există şi secţiuni în care Sam Carter cântă curat. Metaliştii din Marea Britanie au reuşit să se regrupeze după moartea prematură a lui Tom Searle, fondator, chitarist şi compozitor principal al grupului.

Acesta era de altfel fratele geamăn al toboşarului Dan, deci pierderea e cu atât mai grea. Tom trecea în nefiinţă în 2016, după 3 ani de luptă cu cancerul de piele. A continuat să cânte în trupă până aproape de final, în ciuda avertizărilor doctorilor. Momentul dificil a fost transformat în muzică, servind ca tribut şi renaştere pentru muzicieni. Prima zvâcnire creativă după tragedie a fost single-ul "Doomsday".

Băieţii au petrecut apoi 6 luni în studio, în intervalul toamnă 2017 - primăvară 2018. Au înregistrat noul material, ce include 11 piese. De producţie s-au ocupat toboşarul Dan şi chitaristul Josh Middleton. Britanicii vor începe un turneu pentru promovarea LP-ului în ianuarie 2019. Primele opriri sunt în ţara de baştină, cu concerte în Manchester, Glasgow, Cardiff şi Londra.

Din februarie Architects vizitează Belgia şi Germania. Vor fi destul de aproape de noi pe final de an, cu opriri în Rusia şi Ucraina.

Citește mai multe despre Architects
Videoclipuri cu Architects
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE