Urmărește-ne în Social Media

Architects - Hereafter

Fanii metalcore-ului pot jubila în această săptămână, deoarece grupul Architects tocmai a lansat un nou single, "Hereafter". Mai mult decât atât, muzicienii au anunţat şi un nou album şi un turneu. Toate aceste detalii le veţi afla în cadrul articolului, unde găsiţi şi noul videoclip pentru acest single.

Totul pornea la începutul săptămânii, când Architects partaja pe site-ul propriu un teaser criptic. Apoi a sosit piesa "Hereafter", care arată că băieţii nu au pierdut nici o jumătate de tempo, în ciuda tragediei care a lovit grupul. În 2016 formaţia l-a pierdut pe Tom Searle, fondatorul, compozitorul şi chitaristul trupei. Acesta a încetat din viaţă din cauza cancerului de piele, afecţiune care nu a fost dezvăluită publicului o bună perioadă.

A continuat să cânte cu formaţia cât timp i-a permis sănătatea. Acum Architects s-a reformat şi revine cu acelaşi sound metalcore care a consacrat grupul şi care se va regăsi pe viitorul LP, "Holy Hell". Acesta va sosi pe 9 noiembrie, prin Epitaph Records. Este prima colecţie de înregistrări după moartea lui Searle. "Holy Hell" este disponibil deja la precomandă digitală, iar tracklistul său oficial a fost dezvăluit:

1. Death Is Not Defeat
2. Hereafter
3. Mortal After All
4. Holy Hell
5. Damnation
6. Royal Beggars
7. Modern Misery
8. Dying To Heal
9. The Seventh Circle
10. Doomsday
11. A Wasted Hymn

Grupul a mai anunţat şi un turneu britanic cu multe opriri, împreună cu formaţiile Beartooth şi Polaris. După ce termină cu reprezentaţiile de pe Wembley, muzicienii vor parcurge Europa pentru a promova noul LP. Ultimul single al britanicilor a fost "Doomsday", lansat anul trecut cu un vizual interesant. "Hereafter" demonstrează tehnicitate şi ritmicitate, păstrând totuşi chorusurile perfecte de headbanging ale grupului.

Sam Carter porneşte într-o incursiune vocală nervoasă la refren, fix ce doresc fanii să audă. Architects au cântat ultima oară în România în 2017, la Electric Castle, la Cluj.

Architects este o trupă de metalcore din Brighton, UK. S-a înfiinţat în 2004 şi a purtat o perioadă numele de Inharmonic sau Counting the Days. Are la activ 7 albume de studio şi un EP împreună cu Dead Swans, iar muzicienii din trupă sunt activişti şi reprezentaţi pentru veganism şi păstrarea mărilor şi oceanelor nepoluate.

PUBLICITATE
Comentarii