Urmărește-ne în Social Media

Apocalyptica - En Route to Mayhem

Apocalyptica a lansat piesa "En Route to Mayhem", al treilea single de pe viitorul său album, "Cell-0". Acesta va fi lansat pe 10 ianuarie 2020. Până atunci putem viziona un videoclip apocaliptic pentru noul track, plin de insecte şi instrumente distruse. Îl admiraţi în articol.

"En Route to Mayhem" este un nou track instrumental al formaţiei finlandeze, care prezintă un peisaj la fel de dezolant ca şi cel din videoclip. Vedem o lume devastată de războiul atomic, în care relicvele civilizaţiei umane sunt animate de notele frenetice cântate la violoncel. De fapt instrumentele muzicale sunt veritabile personaje în acest clip. Printre schelete de creaturi demult moarte se strecoară un freamăt sonic, iar natura este cea care "bate" la tobe cu picături de ploaie.

După ce se dezlănţuie furtuna şi solo-urile pline de electricitate, ploaia face totul să renască şi apare şi viaţa. Apar verdeaţa, insecte, păianjeni şi scorpioni. Cadrele prim plan cu insectele care merg lent pe cozile violoncelelor şi viorilor sunt de o înaltă sensibilitate. Pentru o secundă am crezut că vom vedea insecte, apoi peşti, reptile, mamifere şi omul reapărut pentru "a doua venire" pe planetă.

Apocalyptica îşi va lansa noul album, "Cell-0" pe 10 ianuarie 2020 prin Silver Lining Music. Va fi o întoarcere la rădăcini, la piese instrumentale, e drept cu extra percuţie de această dată. Fără coveruri, fără invitaţi speciali, reţeta pură şi nedistilată Apocalyptica. Pentru a promova noul disc cei 4 muzicieni din grup, Eicca Toppinen, Perttu Kivilaakso, Paavo Lötjönen şi Mikko Sirén vor porni într-un turneu european.

Este o serie de concerte alături de Sabaton şi acoperă 15 ţări, 23 de opriri şi începe pe 17 ianuarie 2020, în Zurich. Înregistrarea acestui LP s-a făcut după o pauză de 4 ani între discuri, ceea ce le-a permis muzicienilor să obţină o nouă perspectivă asupra muzicii. Rezultatul este primul material complet instrumental al finlandezilor din ultimii 17 ani. A fost produs de Apocalyptica şi mixat de către Andrew Scheps, care a mai lucrat cu Red Hot Chili Peppers, Lana del Rey, Metallica şi Black Sabbath.

Apocalyptica a cântat în România la final de lună octombrie 2019, la Arenele Romane, parcă punând mai puţin suflet în reprezentaţia lor decât la ultimele incursiuni de la noi.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3