Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Videoclip oficial: Antract - Mai stai un pic

Antract a lansat videoclipul piesei "Mai stai un pic", track ce poate fi ascultat pe cel mai recent album lansat în toamna anului 2018 - "Lasă-te dus!". Materialul este disponibil în articol.

Cu un sound modern, în stilul pop-rock cu care a obişnuit, Antract revine în atenția publicului cu videoclipul piesei "Mai stai un pic".

Muzica și versurile sunt semnate Paul Radu (solistul trupei). Producția muzicală a fost realizată la studioul Lee Music.

 "Încercăm prin promovarea acestui videoclip să aducem în fața prietenilor noştri una din cele mai frumoase piese compuse de noi în ultima perioadă, piesă ce vorbește despre momente trăite de fiecare dintre noi cel puțin o dată în viață", a spus Bobiţă Cătușanu, liderul formației.

Grupul Antract a fost înființat în 1984 de Bobiță Cătușanu la Râmnicu Vâlcea și s-a numit inițial Mini-Paradox, fiindcă se află sub aripa ocrotitoare a unui trupe rock cu ceva experiență, Paradox.  Ulterior, când s-au dus în studiourile Radioului Național să înregistreze primele piese, s-au prezentat la..."comisie" sub numele « Zig-Zag ». Au fost sfătuiți să-și caute un drum "mai drept", așa că s-au întors cu un nou nume: Antract.

Antract a cântat pe cele mai mari scene ale rock-ului din România, în compania unor nume importante ale rock-ului internaţional, cum ar fi Uriah Heep, Ian Gillan Band, Jetro Tull, Saxon, Paradise Lost, Ronnie Jammes Dio, Monster Magnet, Metallica și Helloween. În toamna anului 2018, Antract a lansat cel de-al nouălea album discografic intitulat "Lasă-te dus", album ce conține 15 piese.

Actuala componență Antract îi reunește pe Bobiță Cătușanu (bass), Paul Radu (voce), Ilie Manole Vlad (chitară) și Adrian Ban (tobe).

Citește mai multe despre Antract
Videoclipuri cu Antract
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE