Urmărește-ne în Social Media

Antonia x florianrus - Dududum

Antonia a fost subiect de tabloide în ultimele zile mai degrabă prin fotografiile postate din vacanţa sa din Maldive, dar acum ne oferă şi un prim single în 2023. E vorba despre "Dududum", o colaborare suavă cu florianrus.

"Dududum" este o piesă minimalistă, low key, cu accentul pe vocile artiştilor, mai puţin pe instrumental. Cei doi apar fie pe ringul de dans al unui club arătos (NUBA White), fie în bucătăria acestuia, pe întuneric, jucându-se cu lanternele. Artiştii schimbă multiple ţinute elegante, Antonia remarcanduse printrun top roşu cu eşarfe negre a la glam rock, dar şi o ţinută de jeanşi în secvenţa din bucătărie.

La început de track avem şi povestea reală a clipului: cei doi s-au strecurat în acest club şi au început să se joace cu luminile de show şi efectele vizuale, profitând că sunt singuri în acel loc. Piesa a fost compusă de către EMAA, Bastien, Florian Rus, muzică de EMAA, Bastien, Quick, Florian Rus, iar de producție s-a ocupat Quick.

De videoclip e responsabilă echipa NGM Creative, în regia lui Bogdan Păun, cu Paul Tatcu ca DoP. Iată ce au declarat artiştii despre colaborare:

Antonia: Mă bucur să încep anul cu o piesă lansată deja din prima săptămână și sper că "Dududum" să vă facă inimile să bată cu dragoste. Sunt entuziasmată să colaborez cu florianrus, îl apreciez ca artist și songwriter.

Florianrus: Piesa "Dududum" este cu siguranță ceva diferit față de ce m-ați auzit cântând până acum și mă bucur de o colaborare pe care mi-o doream demult. A fost distractiv pentru mine să înregistrez piesa și să filmez clipul împreună cu Antonia și sper că e doar prima noastră colaborare.

2022 a fost de altfel anul colaborărilor pentru Antonia, care a lansat "Una Favela" împreună cu Qodes, piesa care a urcat rapid în topuri în Grecia şi Bulgaria. Ne-a oferit şi track-ul "Send Me Your Love", împreună cu Gromee, un cunoscut DJ şi producător polonez. Nu putem uita de "Clap Clap" cu Gran Error şi Elvana, dar şi hitul "Ibiza.

În 2023 Antonia va fi prezentă în cinematografe, prin apartia în filmul "Haita de acţiune", comedie scrisă şi regizată de Vali Dobrogeanu. Va juca un rol de poliţistă, iar din distribuţie mai fac parte Bromania, Alex Bogdan, Anca Dinicu, Anca Dumitra, Alex Delea.

florianrus este responsabil de cel mai mare hit din 2019, colabrarea cu Mira "Străzile din Bucureşti, aflată 10 săptămâni pe locul întâi în topuri. A mai colaborat cu AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO şi EMAA.

Comentarii