Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Antonia - Touch Me

Antonia se joacă cu beat-urile şi ţinutele fistichii în clipul noii piese "Touch Me". Artista abordează un gen de pop atmosferic şi melodramatic, cu un bas adânc şi repetitiv, care face piesa ideală pentru o peliculă de Hollywood. Vă invităm să urmăriţi noul clip al Antoniei în articol.

"Touch Me" o prezintă pe Antonia în multiple ipostaze, sub forma a multiple personaje, inclusiv un mascul cu alură de mafiot şi cu mustaţă. Costumul său verde fosforescent şi figurile cu haine mulate lucioase şi măşti stil Daft Punk vor rămâne în mintea privitorului. Întreaga creaţie dă senzaţia unei defilări de modă într-o navă spaţială rătăcită prin galaxie.

Luminile stroboscopice şi tunelurile caleidoscopice amplifică senzaţia unui univers SF. "Touch Me" este o melodie în limba engleză, compusă de Minelli şi produsă de Costin Bodea. Videoclipul se bazează pe un concept al lui Alex Velea şi NGM Creative. A fost filmat de către Alexandru Mureşan şi regizat de Bogdan Păun. Acelaşi Bogdan Păun colabora cu Antonia şi pe "Matame" şi "Sahara".

Odată cu lansarea acestui single şi clip, Antonia a declarat următoarele:

Simt că "Touch Me" este cel mai bun videoclip al meu, îmi place foarte mult! Încă de când mi-a povestit Alex conceptul, am știut că va deveni videoclipul meu preferat, iar băieții de la NGM au pus în valoare cel mai bine tot ce mi-am dorit.

Sunt extrem de încântată atât de video, dar și de piesă, are un vibe cool de vară. Și partea care mi-a plăcut foarte mult este că joc două roluri, alter ego-ul meu.

Ţinutele exotice ale Antoniei sunt de la Dsquared2 şi Versace. Ultimul release al Antoniei a venit chiar de ziua sa, o piesă înduioşătoare numită "În Oglindă", compusă de Denis Roabeş (The Motans), Antonia şi Marco & Seba. Este o creaţie profund personală, scrisă despre şi pentru artistă, dar şi despre fiica sa.

Antonia încheia anul 2018 cu hitul "Matame", alături de Erik Frank, după o colaborare cu Alex Velea şi Lino Golden pe "Sahara" în vara trecută. "Hotel Lounge" şi "Tango" sunt alte două single-uri cu care muziciana a cucerit undele aeriene şi serviciile de streaming în ultimul an.

Citește mai multe despre Antonia
Videoclipuri cu Antonia
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE