Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: ANTONIA - Lie I Tell Myself

Antonia lansează pe final de februarie single-ul "Lie I Tell Myself", o piesă de club cu rezonanțe și pentru viitorul sezon estival. Melodia este acompaniată de un videoclip în care o vedem pe Antonia încercând diverse look-uri.

Piesa "Lie I Tell Myself" a fost compusă de Benjamin Samama, Stewart Taylor, MADS (Mădălin Roșioru) și Jayson DeZuzi, cu background vocals asigurate de SAMAMA & Stewart Taylor și producția semnată de MADS (Mădălin Roșioru).

Videoclipul piesei a fost regizat și filmat de NGM Creative (Bogdan Păun - regizor și Alexandru Mureșan - DoP), de producție ocupându-se Loops Production.

"Este una dintre piesele mele preferate, abia așteptam să se lanseze! Mi-am dorit un videoclip simplu, bazat doar pe beauty shots, în care ne-am jucat cu look-urile! Enjoy "Lie I Tell Myself"!", a declarat Antonia.

"Trika Trika", piesa Antoniei în colaborare cu Faydee, a ajuns la peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. Single-ul a fost lansat oficial cu Warner Music UK în mai multe teritorii din lume.

"Nu mă așteptam la atât de multă susținere și iubire pentru această piesă, sunt super excited!", a spus Antonia.

Anul trecut, Antonia a lansat single-uri precum "Touch Me" și "În Oglindă", dar și "Matame", al cărei videoclip a ajuns la peste 21 de milioane de vizualizări.

Antonia va fi prezenta pe 30 mai la The Concert, la Romexpo, un eveniment în cadrul căruia vor concerta și Alina Eremia, Irina Rimes, The Motans și Vanotek.

Citește mai multe despre Antonia
Videoclipuri cu Antonia
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE