Urmărește-ne în Social Media

Antonia - Late Night Feelings

Antonia a lansat "Late Night Feelings", o piesă de dans, cu un ritm alert, însoțită de un videoclip colorat, fun și dinamic. Te invităm să-l urmărești.

"Late Night Feelings" a fost scrisă de Alida, Rollo, Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, versurile de Alida, Rollo, iar producția a fost realizată de Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac. Pentru videoclip, Antonia a colaborat cu NGM Creative, regizor Bogdan Păun, DoP Alex Mureșan, producția video Loops Production.

"Vara începe cu piesa << Late Night Feelings>> și sunt fericită să aduc energie fanilor mei. Rămâneți la curent, vara este lungă și am multe surprize pentru voi", a declarat Antonia.

În acest an, Antonia a lansat "Dududum" cu florianrus, o melodie de dragoste care a câștigat inimile publicului. În același timp, a fost unul dintre personajele principale ale producției românești "Haita de acțiune", o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care a jucat rolul unui ofițer de poliție. Distribuția a fost completată de Matei Dima (BRomania), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac și Alex Delea.

2022 a fost anul colaborărilor pentru Antonia, artista lansând "Una Favela" cu Qodës, piesă care a cucerit topurile din Grecia și Bulgaria, "Send Me Your Love" cu Gromee, un cunoscut DJ și producător polonez și "Clap Clap" cu Gran Error și Elvana, dar și "Ibiza".

PUBLICITATE
Comentarii