Urmărește-ne în Social Media

Antonia - Late Night Feelings

Antonia a lansat "Late Night Feelings", o piesă de dans, cu un ritm alert, însoțită de un videoclip colorat, fun și dinamic. Te invităm să-l urmărești.

"Late Night Feelings" a fost scrisă de Alida, Rollo, Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, versurile de Alida, Rollo, iar producția a fost realizată de Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac. Pentru videoclip, Antonia a colaborat cu NGM Creative, regizor Bogdan Păun, DoP Alex Mureșan, producția video Loops Production.

"Vara începe cu piesa << Late Night Feelings>> și sunt fericită să aduc energie fanilor mei. Rămâneți la curent, vara este lungă și am multe surprize pentru voi", a declarat Antonia.

În acest an, Antonia a lansat "Dududum" cu florianrus, o melodie de dragoste care a câștigat inimile publicului. În același timp, a fost unul dintre personajele principale ale producției românești "Haita de acțiune", o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care a jucat rolul unui ofițer de poliție. Distribuția a fost completată de Matei Dima (BRomania), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac și Alex Delea.

2022 a fost anul colaborărilor pentru Antonia, artista lansând "Una Favela" cu Qodës, piesă care a cucerit topurile din Grecia și Bulgaria, "Send Me Your Love" cu Gromee, un cunoscut DJ și producător polonez și "Clap Clap" cu Gran Error și Elvana, dar și "Ibiza".

Comentarii