Urmărește-ne în Social Media

Antonia - Îmi Placi Tu

Antonia etalează o nouă coafură în noul videoclip al piesei "Îmi Placi Tu", cu nişte codiţe de puştoaică. Artista apare într-un videoclip cu efecte speciale de îngheţare a timpului şi decoruri demne de o comedie americană cu adolescenţi. Clipul se vede în articol.

Single-ul "Îmi Placi Tu" a debutat pe 1 aprilie, iar pe 9 aprilie a primit un clip oficial. Este o piesă jucăuşă, de vară, cu o uşoară influenţă reggae. Melodia a fost compusă de Theea Miculescu, Viky Red, Irina Rimes și produsă de Viky Red.

Videoclipul începe cu un generic de western, într-o benzinărie ce pare luată din filmele americane. Antonia apare într-un hanorac cu un cap de extrateresru şi se unduieşte în dans alături de gaşca de amice. Schimbarea de decor ne duce pe un ponton alături de îngheţate uriaşe şi sucuri colorate. Fetele ajung şi într-un decor elegant, la o partidă de ceai la care tot schimbă căşti şi bomboane. Antonia încheie clipul în mijlocul norilor, trecând apoi prin toate decorurile anterioare şi sfârşind prin a consuma două îngheţate cu alune.

Pe parcursul clipului cei îngheţaţi în timp au desenate prostioare pe faţă, într-o glumă jucăuşă a protagonistei. Videoclipul a fost regizat şi filmat de către NGM Creative: Bogdan Păun (regizor) și Alexandru Mureșan (DoP) , concept de Andra Marta și Chris Poszet.

Despre această creaţie vizuală Antonia a spus următoarele:

Mi-a plăcut energia pe care o transmite piesa încă de la prima ascultare, optimismul molipsitor, așa că am știut că "Îmi placi tu" mi se potrivește. Și cine să spună povestea piesei mai bine decât echipa mea preferată de la NGM Creative? Enjoy "Îmi placi tu"!

Muziciana a început anul în forţă, lansând piesa "Dinero" cu Yoss Boness, un single în engleză şi spaniolă cu un clip sexy şi funny. A debutat şi "Taifun", compusă de Alex Velea, Theea Miculescu şi produsă de Răzvan Matache. Acel single a primit şi o versiune în engleză şi bulgară alături de artistul Toto H. Pe Antonia şi Alex Velea i-am făcut la emisiunea Chefi la Cuţite pe Antena 1 la final de lună martie, gătind butter chicken şi povestind despre viaţa de cuplu în pandemie.

Comentarii