Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Antonia feat. Erik Frank - Matame

Antonia nu s-a mulţumit doar cu un lyric video pentru "Matame". Artista a lansat un videoclip senzual pentru colaborarea cu Erik Frank. Cea mai bună descriere? Un "Shining elegant", pe care îl puteţi urmări în cadrul articolului.

Clipul "Matame" a fost filmat într-un hotel de lux în care la capătul coridorului nu apar două fetiţe ca în "Shining", ci Antonia, în posturi jucăuşe. Este una dintre puţinele ocazii când o putem auzi pe Antonia cântând în spaniolă. Versurile sale sunt punctate cu un instrumental de mariachi, cu o trompetă exotică.

Dacă am fi auzit piesa în noul sezon "Narcos" nu am fi ghicit că nu vine din America Latină. Antonia apare cu ţinute elegante, cu coliere din pietre preţioase, pentru a proba apoi o sumedenie de alte haine. Unele sunt elegante, altele la un pas de pijama şi experiment funky. Are coafuri cu cârlionţi, ţipă la un telefon de epocă şi livrează o reprezentaţie excentrică.

Apare ca femeia fatală, cu pălării colorate, cu imprimeu alb-negru şi făcând dansul robotului. Erik Frank intră pe beat cu un flow de reggaeton. Antonia cântă şi în limba engleză după prima porţiune a lui Erik. "Matame" este o piesă compusă de către Marius Dia, Alex Parker şi Erik Frank, producători şi compozitori de la DeMoga Music. Au colaborat cu Olivia Addams şi de producţie s-au ocupat Alex Parker şi Marius Dia.

Pe Erik Frank îl cunoaştem pentru colaborarea cu INNA, pe piesa "Ruleta", care a strâns peste 184 de milioane de vizualizări. Antonia nu e străină de melodiile ce au ca tematică un hotel, lansând single-ul "Hotel Lounge" în această primăvară. În iulie colabora cu Lino Golden şi Alex Velea pe piesa "Sahara", iar la început de an încerca un "Tango", cu un clip fabulos la nivel cromatic.

Citește mai multe despre AntoniaErik Frank
Videoclipuri cu AntoniaErik Frank
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE