Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Videoclip oficial: Antonia feat. Erik Frank - Matame

Antonia nu s-a mulţumit doar cu un lyric video pentru "Matame". Artista a lansat un videoclip senzual pentru colaborarea cu Erik Frank. Cea mai bună descriere? Un "Shining elegant", pe care îl puteţi urmări în cadrul articolului.

Clipul "Matame" a fost filmat într-un hotel de lux în care la capătul coridorului nu apar două fetiţe ca în "Shining", ci Antonia, în posturi jucăuşe. Este una dintre puţinele ocazii când o putem auzi pe Antonia cântând în spaniolă. Versurile sale sunt punctate cu un instrumental de mariachi, cu o trompetă exotică.

Dacă am fi auzit piesa în noul sezon "Narcos" nu am fi ghicit că nu vine din America Latină. Antonia apare cu ţinute elegante, cu coliere din pietre preţioase, pentru a proba apoi o sumedenie de alte haine. Unele sunt elegante, altele la un pas de pijama şi experiment funky. Are coafuri cu cârlionţi, ţipă la un telefon de epocă şi livrează o reprezentaţie excentrică.

Apare ca femeia fatală, cu pălării colorate, cu imprimeu alb-negru şi făcând dansul robotului. Erik Frank intră pe beat cu un flow de reggaeton. Antonia cântă şi în limba engleză după prima porţiune a lui Erik. "Matame" este o piesă compusă de către Marius Dia, Alex Parker şi Erik Frank, producători şi compozitori de la DeMoga Music. Au colaborat cu Olivia Addams şi de producţie s-au ocupat Alex Parker şi Marius Dia.

Pe Erik Frank îl cunoaştem pentru colaborarea cu INNA, pe piesa "Ruleta", care a strâns peste 184 de milioane de vizualizări. Antonia nu e străină de melodiile ce au ca tematică un hotel, lansând single-ul "Hotel Lounge" în această primăvară. În iulie colabora cu Lino Golden şi Alex Velea pe piesa "Sahara", iar la început de an încerca un "Tango", cu un clip fabulos la nivel cromatic.

Citește mai multe despre AntoniaErik Frank
Videoclipuri cu AntoniaErik Frank
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE