Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Videoclip oficial: ANTONIA feat. Connect-R - Adio

ANTONIA începe anul 2018 cu o piesă înregistrată alături de Connect-R. Noul single se numește ”Adio” și este acompaniat de un videoclip regizat de Khaled Mokhtar, care a mai colaborat cu artista pentru clipul piesei ”Greșesc”.

”Mă bucur pentru această colaborare cu Connect-R, un artist pe care îl apreciez. Îmi place mult 'Adio', o piesă cu feeling și versuri frumoase!” - Antonia

Adio” este compusă de Cotoi Alexandru, Ștefan Mihalache (Connect-R) și Sava Constantin (DJ Sava). Vizualul este regizat de Khaled Mokhtar, care a lucrat anterior și cu Sore, Feli, Nicoleta Nucă, Alexandra Stan, Yanka, Irina Rimes.

“Adio” este o piesă la care țin foarte mult! Și mă bucur că o cânt cu Antonia! E o poveste despre adevăr sau mai bine spus despre frica de a spune adevărul! Cu siguranță se vor regăsi mulți în această piesă”, a declarat Connect-R.

Antonia a avut un 2017 plin de lansări. În octombrie apărea clipul ”Amya”, în august piesa "El Amor", în colaborare cu Micke, iar în iunie hitul "Iubirea Mea". Anul începea cu videoclipul şi piesa lascivă "Dor de Tine" şi o colaborare sexy cu G Girls.

În 2016, Antonia a deschis primul concert Maroon 5 în România, iar în 2015 artista lansa primul ei album. Intitulat "This Is Antonia", discul include 12 dintre cele mai bune piese ale sale, melodii care au propulsat-o în topurile din România, precum și cele din afara țării. Printre acestea se numără hituri precum ”Marabou”, ”Wild Horses” feat. Jay Sean, Chica Loca” și ”Hurricane” (ft. Puya).

Citește mai multe despre AntoniaConnect-R
Videoclipuri cu AntoniaConnect-R
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE