Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: Antonia - Dream About My Face

Antonia a lansat single-ul “Dream About My Face”, o piesa de stare, în limba engleză. Urmăriți videoclipul oficial pe InfoMusic.

Piesa "Dream About My Face" a fost compusă și produsă de Marco and Seba, iar versurile sunt scrise de Sorana Păcurar. Marcel Botezan și Sebastian Barac au compus single-ul anterior “Chica Loca”, dar și multe dintre piesele INNEI.

Videoclipul a fost filmat într-o sală de sport din București. Antonia este o sportivă care luptă în ring, se antrenează și este susținută de prietenii ei. Invitați speciali în clip sunt artiștii și prietenii Antoniei: Corina, Giulia, Boier Bibescu, K-rie, dar și Jessie Mae, prietenă din copilărie a artistei, model din Los Angeles. Regia a fost semnată de  Barna Nemethi, Barbu Bălășoiu fiind DP.

"Dream About My Face" este un fel de comeback după o pauză în care am avut concerte, am lucrat în studio și mi-am luat timp să aleg împreună cu echipele mele de la Roton și Global Records piesa cea mai potrivită. În piesă este vorba despre o fată îndrăgostită obsedată de un băiat, care este încrezătoare în ea și în puterile ei, știe că orice ar fi, ei vor rămâne împreună. Va lupta pentru dragostea lui până îl va cuceri definitiv. Clipul este simbolic, fata luptă în ring pentru iubirea băiatului de care este îndrăgostită”, a spus Antonia.

Antonia în videoclipul Dream About My Face

Antonia în videoclipul Dream About My Face

Pentru acest videoclip, Antonia s-a antrenat constant la sală cu Sasha Calisthenic, antrenorul ei, și cu coregraful Adrian Baranga (Freek) pentru partea de dans.

“Mi-am dorit să filmez un videoclip în care să fiu diferită, altfel decât se așteaptă fanii mei să mă vadă, să fiu mai puțin glam, dar sexy și încrezătoare în mine”, a adăugat Antonia.

Piesa este lansată de Roton împreună cu Global Records. În aceasta perioadă, Antonia susține concerte prin țară și în Republica Moldova.

Citește mai multe despre Antonia
Videoclipuri cu Antonia
Publicat de Redactia InfoMusic, , pe .
CLOSE
CLOSE