Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Antonia - Dor De Tine

Antonia a lansat un videoclip pentru melodia "Dor de Tine", după câteva zile de teasing. Acesta este primul videoclip al artistei după ce a devenit mamă a treia oară. Piesa are textul de Irina Rimes, iar de muzică s-au ocupat Irina Rimes şi Alex Cotoi.

Regizat de Khaled Mokhtar şi filmat la "Form", clipul ne-o prezintă pe Antonia într-o atmosferă de party şi de club, înconjurată de tineri dansatori şi lumină mov. Melodia are versuri melancolice, cântate cu un ușor accent moldovenesc, iar în fundal - un beat de clubbing.

Piesa compusă de Alex Cotoi și Irina Rimes, care semnează și versurile, a fost produsă de DJ Sava și lansată via Global Records.

Pauza i-a priit Antoniei, care a mai avut colaborări cu Nicoleta Nucă şi Inna, formând şi un "supergrup" local numit G Girls. El le include pe interpretele Antonia, INNA, Alexandra Stan şi Lori C. De fapt, noul videoclip a fost prima oară semnalat de către INNA pe contul său de Facebook, ea urându-i noroc Antoniei.

Pe Irina Rimes, cea care s-a ocupat de muzică şi versuri o ştim pentru piesa "Visele" şi ea face parte din valul nou de artişti inspiraţi veniţi din Republica Moldova. S-a afirmat cu câteva single-uri în 2016, printre care "De ce tu?", "Haina ta" sau "I loved you".

Cât despre Antonia, artista de 27 de ani a cântat vara trecută în deschidere la Maroon 5, iar single-ul anterior "Get Up and Dance", venit la pachet cu videoclip, datează din toamnă. Aici puteţi vedea poze de la concertul Maroon 5.

Citește mai multe despre Antonia
Videoclipuri cu Antonia
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE