Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Antonia - Dor De Tine

Antonia a lansat un videoclip pentru melodia "Dor de Tine", după câteva zile de teasing. Acesta este primul videoclip al artistei după ce a devenit mamă a treia oară. Piesa are textul de Irina Rimes, iar de muzică s-au ocupat Irina Rimes şi Alex Cotoi.

Regizat de Khaled Mokhtar şi filmat la "Form", clipul ne-o prezintă pe Antonia într-o atmosferă de party şi de club, înconjurată de tineri dansatori şi lumină mov. Melodia are versuri melancolice, cântate cu un ușor accent moldovenesc, iar în fundal - un beat de clubbing.

Piesa compusă de Alex Cotoi și Irina Rimes, care semnează și versurile, a fost produsă de DJ Sava și lansată via Global Records.

Pauza i-a priit Antoniei, care a mai avut colaborări cu Nicoleta Nucă şi Inna, formând şi un "supergrup" local numit G Girls. El le include pe interpretele Antonia, INNA, Alexandra Stan şi Lori C. De fapt, noul videoclip a fost prima oară semnalat de către INNA pe contul său de Facebook, ea urându-i noroc Antoniei.

Pe Irina Rimes, cea care s-a ocupat de muzică şi versuri o ştim pentru piesa "Visele" şi ea face parte din valul nou de artişti inspiraţi veniţi din Republica Moldova. S-a afirmat cu câteva single-uri în 2016, printre care "De ce tu?", "Haina ta" sau "I loved you".

Cât despre Antonia, artista de 27 de ani a cântat vara trecută în deschidere la Maroon 5, iar single-ul anterior "Get Up and Dance", venit la pachet cu videoclip, datează din toamnă. Aici puteţi vedea poze de la concertul Maroon 5.

Citește mai multe despre Antonia
Videoclipuri cu Antonia
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE