BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Videoclip oficial: Antonia - Dor De Tine

Antonia a lansat un videoclip pentru melodia "Dor de Tine", după câteva zile de teasing. Acesta este primul videoclip al artistei după ce a devenit mamă a treia oară. Piesa are textul de Irina Rimes, iar de muzică s-au ocupat Irina Rimes şi Alex Cotoi.

Regizat de Khaled Mokhtar şi filmat la "Form", clipul ne-o prezintă pe Antonia într-o atmosferă de party şi de club, înconjurată de tineri dansatori şi lumină mov. Melodia are versuri melancolice, cântate cu un ușor accent moldovenesc, iar în fundal - un beat de clubbing.

Piesa compusă de Alex Cotoi și Irina Rimes, care semnează și versurile, a fost produsă de DJ Sava și lansată via Global Records.

Pauza i-a priit Antoniei, care a mai avut colaborări cu Nicoleta Nucă şi Inna, formând şi un "supergrup" local numit G Girls. El le include pe interpretele Antonia, INNA, Alexandra Stan şi Lori C. De fapt, noul videoclip a fost prima oară semnalat de către INNA pe contul său de Facebook, ea urându-i noroc Antoniei.

Pe Irina Rimes, cea care s-a ocupat de muzică şi versuri o ştim pentru piesa "Visele" şi ea face parte din valul nou de artişti inspiraţi veniţi din Republica Moldova. S-a afirmat cu câteva single-uri în 2016, printre care "De ce tu?", "Haina ta" sau "I loved you".

Cât despre Antonia, artista de 27 de ani a cântat vara trecută în deschidere la Maroon 5, iar single-ul anterior "Get Up and Dance", venit la pachet cu videoclip, datează din toamnă. Aici puteţi vedea poze de la concertul Maroon 5.

Citește mai multe despre Antonia
Videoclipuri cu Antonia
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE