Urmărește-ne în Social Media

Antonia - Dor De Tine

Antonia a lansat un videoclip pentru melodia "Dor de Tine", după câteva zile de teasing. Acesta este primul videoclip al artistei după ce a devenit mamă a treia oară. Piesa are textul de Irina Rimes, iar de muzică s-au ocupat Irina Rimes şi Alex Cotoi.

Regizat de Khaled Mokhtar şi filmat la "Form", clipul ne-o prezintă pe Antonia într-o atmosferă de party şi de club, înconjurată de tineri dansatori şi lumină mov. Melodia are versuri melancolice, cântate cu un ușor accent moldovenesc, iar în fundal - un beat de clubbing.

Piesa compusă de Alex Cotoi și Irina Rimes, care semnează și versurile, a fost produsă de DJ Sava și lansată via Global Records.

Pauza i-a priit Antoniei, care a mai avut colaborări cu Nicoleta Nucă şi Inna, formând şi un "supergrup" local numit G Girls. El le include pe interpretele Antonia, INNA, Alexandra Stan şi Lori C. De fapt, noul videoclip a fost prima oară semnalat de către INNA pe contul său de Facebook, ea urându-i noroc Antoniei.

Pe Irina Rimes, cea care s-a ocupat de muzică şi versuri o ştim pentru piesa "Visele" şi ea face parte din valul nou de artişti inspiraţi veniţi din Republica Moldova. S-a afirmat cu câteva single-uri în 2016, printre care "De ce tu?", "Haina ta" sau "I loved you".

Cât despre Antonia, artista de 27 de ani a cântat vara trecută în deschidere la Maroon 5, iar single-ul anterior "Get Up and Dance", venit la pachet cu videoclip, datează din toamnă. Aici puteţi vedea poze de la concertul Maroon 5.

Comentarii