Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Videoclip oficial: Antonia - Amya

Antonia lasă în urmă piesele de vară şi de dans, lansând un imn al geloziei, numit "Amya". Piesa primeşte un videoclip ce spune o poveste a feminităţii puternice, în care un el este răpit şi pus să îşi mărturisească greşelile.

Antonia şi o echipă de fete dure îl prind în flagrant pe un "EL", legat la ochi şi dus într-un atelier auto. Artista apare în două ipostaze în clip, cea de gangster cu o haină de blană roz şi cea senzuală, cu o jachetă aurie lasată peste umeri. Refrenul "A mia mia oară minţi minţi/ A mia mia oară îmi ies din minţi" se va auzi cu siguranţă la televiziuni, radiouri şi în cluburi pe final de an.

Instrumentalul dance e mixat cu o voce masculină cu tentă reggae, care jonglează cu cuvintele "dubii" şi "iubi". "Amya" este o piesă jucăuşă, combinând dulceaţa şi veninul femeii trădate, minţite şi înşelate. S-ar putea crede că melodia îi este dedicată lui Alex Velea, dacă nu ar fi fost creată chiar de acesta. Artistul hip-hop s-a ocupat de muzică, dar şi de text, unde a colaborat cu Cristian Valentin Udrea.

Instrumentalul a fost realizat de către Răzvan Matache şi Florin Buzea. Regizorul videoclipului este Khaled Mokhtar, care a colaborat cu Inna, Irina Rimes, Alexandra Stan şi Mihai Ristea pentru materiale vizuale spectaculoase.

Antonia a avut o vară ocupată, lansând piesa "El Amor", colaborare cu Micke în august, după hitul "Iubirea Mea" din luna iunie. Anul începea cu videoclipul şi piesa lascivă "Dor de Tine" şi o colaborare sexy cu G Girls.

Citește mai multe despre Antonia
Videoclipuri cu Antonia
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE