Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: Antonia - Amya

Antonia lasă în urmă piesele de vară şi de dans, lansând un imn al geloziei, numit "Amya". Piesa primeşte un videoclip ce spune o poveste a feminităţii puternice, în care un el este răpit şi pus să îşi mărturisească greşelile.

Antonia şi o echipă de fete dure îl prind în flagrant pe un "EL", legat la ochi şi dus într-un atelier auto. Artista apare în două ipostaze în clip, cea de gangster cu o haină de blană roz şi cea senzuală, cu o jachetă aurie lasată peste umeri. Refrenul "A mia mia oară minţi minţi/ A mia mia oară îmi ies din minţi" se va auzi cu siguranţă la televiziuni, radiouri şi în cluburi pe final de an.

Instrumentalul dance e mixat cu o voce masculină cu tentă reggae, care jonglează cu cuvintele "dubii" şi "iubi". "Amya" este o piesă jucăuşă, combinând dulceaţa şi veninul femeii trădate, minţite şi înşelate. S-ar putea crede că melodia îi este dedicată lui Alex Velea, dacă nu ar fi fost creată chiar de acesta. Artistul hip-hop s-a ocupat de muzică, dar şi de text, unde a colaborat cu Cristian Valentin Udrea.

Instrumentalul a fost realizat de către Răzvan Matache şi Florin Buzea. Regizorul videoclipului este Khaled Mokhtar, care a colaborat cu Inna, Irina Rimes, Alexandra Stan şi Mihai Ristea pentru materiale vizuale spectaculoase.

Antonia a avut o vară ocupată, lansând piesa "El Amor", colaborare cu Micke în august, după hitul "Iubirea Mea" din luna iunie. Anul începea cu videoclipul şi piesa lascivă "Dor de Tine" şi o colaborare sexy cu G Girls.

Citește mai multe despre Antonia
Videoclipuri cu Antonia
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE