BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Antonia - Amya

Antonia lasă în urmă piesele de vară şi de dans, lansând un imn al geloziei, numit "Amya". Piesa primeşte un videoclip ce spune o poveste a feminităţii puternice, în care un el este răpit şi pus să îşi mărturisească greşelile.

Antonia şi o echipă de fete dure îl prind în flagrant pe un "EL", legat la ochi şi dus într-un atelier auto. Artista apare în două ipostaze în clip, cea de gangster cu o haină de blană roz şi cea senzuală, cu o jachetă aurie lasată peste umeri. Refrenul "A mia mia oară minţi minţi/ A mia mia oară îmi ies din minţi" se va auzi cu siguranţă la televiziuni, radiouri şi în cluburi pe final de an.

Instrumentalul dance e mixat cu o voce masculină cu tentă reggae, care jonglează cu cuvintele "dubii" şi "iubi". "Amya" este o piesă jucăuşă, combinând dulceaţa şi veninul femeii trădate, minţite şi înşelate. S-ar putea crede că melodia îi este dedicată lui Alex Velea, dacă nu ar fi fost creată chiar de acesta. Artistul hip-hop s-a ocupat de muzică, dar şi de text, unde a colaborat cu Cristian Valentin Udrea.

Instrumentalul a fost realizat de către Răzvan Matache şi Florin Buzea. Regizorul videoclipului este Khaled Mokhtar, care a colaborat cu Inna, Irina Rimes, Alexandra Stan şi Mihai Ristea pentru materiale vizuale spectaculoase.

Antonia a avut o vară ocupată, lansând piesa "El Amor", colaborare cu Micke în august, după hitul "Iubirea Mea" din luna iunie. Anul începea cu videoclipul şi piesa lascivă "Dor de Tine" şi o colaborare sexy cu G Girls.

Citește mai multe despre Antonia
Videoclipuri cu Antonia
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE