Urmărește-ne în Social Media

Anton - Moment of Silence

Ovidiu Anton a lansat videoclipul piesei „Moment of Silence”, melodia care a câștigat Selecția Națională pentru Eurovision, de anul acesta. Artistul a compus „Moment of Silence”, în zilele de proteste de după #colectiv, fiind „o piesă din suflet, pentru suflete”.

Ovidiu Anton, câștigătorul de anul acesta al Selecției Naționale pentru Eurovision, a lansat videoclipul piesei „Moment of Silence”. Cântecul a fost ales exclusiv de public, primind 6585 de voturi, cu 1883 mai multe decât următorul clasat. Melodia a fost compusă în zilele de proteste de după #colectiv, fiind potrivit lui Ovidiu „o piesă din suflet, pentru suflete”.

Artistul trebuia să ne reprezinte țara cu piesa "Moment of Silence", în cea de-a doua semifinală Eurovision 2016, de la Stockholm, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Din cauza unor datorii de milioane de franci elvețieni, pe care serviciul public de televiziune din România le avea de plătit, EBU a decis ca țara noastră să fie exclusă din competiție. Conform TVR, a fost pentru prima dată în istoria concursului Eurovision când o ţară a fost eliminată.

"Vă mulțumesc tuturor, mulțumesc publicului care a votat, mulțumesc comunității rock din România, mulțumesc artiștilor care m-au susținut (...), mulțumesc fraților mei din chinologie care m-au susținut, mulțumesc familiei mele, mulțumesc soției mele, mulțumesc echipei mele extraordinare. Îmi pare rău că nu e Titus Munteanu să mă sune să-mi spună: Pitbull ai fost tare! Titus Munteanu m-a învățat că cel mai mare semn de superioritate este bunătatea, el m-a schimbat foarte mult. Și vreau să dedic această victorie celor care au pus lațul pe cultura din România. Vreau să le-o dedic lor, chiar dacă au distrus o grădină frumoasă cu multe flori și cu pomi fructiferi și au plantat în ea un singur fel de iarbă, o iarbă seacă, o iarbă palidă, încercând să ne facă turmă. Noi nu suntem turmă, noi suntem lupi, noi suntem daci. Suntem tari ca munții și le dedic victoria mea ca să știe că noi de aici din Baia Mare și toată țara, noi nu dormim, suntem aici, suntem puternici", a declarat Ovidiu Anton după aflarea rezultatelor de la finala Selecției Naționale pentru Eurovision.

 

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3