Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Anti-Flag - Digital Blackout

Punk rockerii de la Anti-Flag vor să transmită un mesaj anti război, prin noul videoclip "Digital Blackout". Acesta debutează cu mărturiile unui soldat din U.S. Air Force. Puteţi vedea şi asculta testimonialul mai jos, urmat de piesă.

Regia clipului "Digital Blackout" îi aparţine lui Jake Stark. Include un eseu oral al unui analist informaţional care a lucrat pentru Forţele Aeriene Americane. Mărturia indică gradul de stres la care e supus un soldat care operează dronele ce plutesc deasupra comunităţilor din Orientul Mijlociu. Vieţi inocente luate şi stresul post traumatic sunt la ordinea zilei.

Ultimele preşedinţii americane au crescut investiţiile în sistemele de drone, creând un nou tip de soldat, care controlează aceste vehicule ale morţii. Mulţi suferă de depresie, se sinucid şi trăiesc cu vina alegerilor de ţinte făcute. Intercalaţi cu discursul şocant, cei de la Anti-Flag cântă într-o cameră metalică plină de zgârieturi şi cabluri, la fel de bine o cuşcă a unui prizonier din Guantanamo.

Vedem şi ecrane cu ţinte şi clasicul echipament de control petnru drone. Melodia "Digital Blackout" este extrasă de pe albumul "American Fall", care în mod surprinzător nu îl menţionează direct pe Donald Trump. Sunt abordate subiecte precum manipularea sau distragerea publicului, cultura consumeristă pe piesa "Liar", dar şi rasismul în creştere pe melodia "Racists".

Sunetul punk dur este înlocuit o abordare punk-rock ceva mai prietenoasă cu radio-ul şi TV-ul. E posibil ca acest sound să fi fost inspirat de colaboratorul Benji Madden, de la Good Charlotte. Acesta a lucrat la piese şi le-a adus influenţe pop-punk celor de la Anti-Flag.

Citește mai multe despre Anti-Flag
Videoclipuri cu Anti-Flag
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE